Comutator Presiune ulei Pentru Audi A4 8D5 B5 1995-2001 056919081C Ulei perssure senzor

22.20lei

Adauga la lista dorintelor

Automobile Senzori

Descriere produs


Comutator Presiune ulei Pentru Audi A4 8D5 B5 1995-2001 056919081C Ulei perssure senzor

1.FI UTILIZAT ÎN:pentru VOLKSWAGEN SEAT SKODA, VOLVO

2.ASPECT:7.0068

OE:056919081C

OE:021919081C

OE:1257137

OE:1257137-B

3.Ruian liou technology co.,ltd se află în cea mai mare producție de bază pentru Auto si piese de Motor---tangxia oraș ,Ruian city , lângă marea de est în est,Nr 104 Naționale Highmay în mest ,Aeroportul Wenzhou și Jinmen Railmay în nord andb frumos Yandang Munții din sud.Prin urmare,aceasta are trafic convenabil și mediu frumos.După mai mulți ani'development,compania noastra a devenit modelul companiei de colectare de proiectare,dezvoltare,producție și de control.

Compania noastra este specializata in termostat ,comutator , senzori de temperatura , etc.,și mult exporturile din orientul Mijlociu,Asutheast Asia.

În nem-lea,mi promova întreprinderea noastră sprite"statele Unite,harnic,de înaltă eficiență,inovare",și stick la politica noastră", bazându-se pe calitate,de a fi întreprinzător,izbitoare pentruprimul brand de clasă".Am mucegai ia această oportunitate de aur pentru a crea viitor luminos.

Bine ați venit în contact cu noi

plata & shippment

puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi,Bleto, și așa mai departe

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 2-7 zile după ce plata dvs. este finalizată

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

se întoarce

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. vă mulțumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 6cm x 4cm x 4cm (2.36in x 1.57in x 1.57in)
Nume De Brand SKTOO

Produse similare