Made In China mai mic Pret 92 Inch Embowed Negru Cadru Fix Ecran de Proiectie Cinema 3D Proiector de Film Panza de 16:9

1 077.73lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cadrul Fix Projetion Ecran , oferă cea mai bună soluție pentru final să-plat într-un ecran de proiecție. Dacă aveți un dedicat de perete pentru a instala un ecran, apoi cadru fix ecran ar trebui să fie ecranul de alegere. Utilizeaza o latime 80mm, ramă de aluminiu cu negru velevt de sosire și o constantă sistem de tensionare a oferi superior să-plat calități. Caracteristici Ecran Material Premiat 1.2 Câștig de proiectie din fata material cu suport negru și plin de tensiune uniformitate în întreaga vizualizarea suprafață Remarcabilă calitate a imaginii din orice unghi de vizualizare, cu nici un compromis în rezoluție sau luminozitatea Active 3D și 4K Ultra HD Ready Elegant de catifea acoperite cadru absoarbe proiector depășire și crește contrastul imaginii Asamblează în câteva minute și include instalarea de hardware. Proiectarea și Instalarea 3.15" / 80mm lățime cadru și este catifea acoperite Split-cadru de proiectare facilitează costurile de transport mai mici, fără a sacrifica calitatea Ușor pentru a asambla și instala în câteva minute console de Perete permite ecran pentru a glisați orizontal pentru a centrat corect de instalare

Caietul de sarcini: Operațiunea: DIY Plat Cadru Fix Zona de Vizualizare (W x H): 1140x2030mm / 44.9x79.9 inch Diagonal: 92" (Diagonala) Raport de Aspect: 16:9 Gain: 1.2 Ecranul Material: de Înaltă Definiție Alb Mat Constructii: Allumunium Cadru din Aliaj Dimensiuni: 80mm / 3.15 inch (plat), metoda de Control: Montare pe Perete Culoare Rama: Negru Catifea Garantie: 24 luni

Ce este diferit între Alb Mat și Șirag de mărgele de Sticlă?

Matt Alb-Mat alb vinil suprafață reflectorizantă difuzează lumina proiectată în toate direcțiile, astfel încât imaginea poate fi văzut din orice unghi. MW oferă culori exacte de predare precum și o claritate superioară. Recomandat pentru utilizarea cu toate lumina de mare de ieșire dispozitive de proiecție. Mai bine într-o lumină ambientală scăzută mediu. Gain = 1.1 . De asemenea, MW suprafață pot fi curățate.

Șirag de mărgele de sticlă --Sferice mărgele de sticlă încorporate în suprafața oferi mai multă reflecție, oferind o imagine mai luminoasă în comparație cu alb mat. Această imagine mai luminoasă este limitată la un unghi de vizualizare mai mic decât alb mat. Șirag de mărgele de sticlă ecrane va modifica ușor puritatea culorilor afișate și va avea pete dulci' în cazul în care imaginea este la premium... poza de la alte unghiuri de vizualizare pot apărea usor mai inchisa (dar încă mai ușor decât un MW ecran). Gain = 2.5 . Dar GB de suprafață NU pot fi curățate.

Unele sugestii de a alege dimensiunea ecranului...

Optimizarea dimensiunea ar da cel mai bun bucurându-se atunci când vizionarea de filme, așa că vă rugăm să citiți urmați sugestiile înainte de a licita la produs.

1. Vă rugăm să măsurați distanța pe orizontală între numărul de locuri de audiență și ecranul, ar fi de aproximativ de două ori la fel de vizibile înălțime.

2. Asigurați-vă că ecranul hemline fi departe de etaj de aproximativ 1,5 metri. Mai jos sunt probe vom instala pentru clienti. Vă recomandăm cumpărătorilor folosi ESCROW menționate mai sus ca metodă de plată, Escrow este sigur de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile. Acest lucru va asigura plata este eliberat de către vânzător numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii. Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, numărul de telefon, etc.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Toate elementele vor fi livrate în timpul de prelucrare după ordinul de plată este confirmată prin Vilatudor.ro.

2.Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, așa că vă rugăm să asigurați-vă că acesta este corect.

3. Dacă există orice taxe de import, impozite si taxe din țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului, astfel încât vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a confirma ceea ce aceste costuri suplimentare vor fi.

4. Pentru transportul maritim internațional, uneori, ar fi amânată din cauza vremii,vămuire, și alți factori. Vă rugăm să așteptați cu răbdare și contactați reprezentanța locală oficiul postal pentru a verifica pentru tine, ne va ajuta, de asemenea, pentru a urmări expedierea și prelungi timpul de livrare pentru tine, în acest caz, ordinul de plată va fi întotdeauna sub protecția. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 luni Garanția Limitată a Producătorului pentru produsele defecte (Excluzând elementele deteriorate și / sau utilizate în mod abuziv după primirea ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru afaceri pe termen lung. Vă rugăm să lăsați feedback-ul POZITIV cu 5 stele rata de serviciu, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu obiecte sau serviciul nostru, înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru, vă rugăm să ne contactați în primul rând, astfel încât să putem rezolva problema împreună. Multumesc pentru suport complet în avans.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 240cm x 30cm x 13cm (94.49in x 11.81in x 5.12in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 22.0kg (48.50lb.)
Cadru De Ignifugare Da
Dimensiune Cadru 80 mm / 3.15 inch ( Plat )
Tip Ecran Fața Ecran De Proiectie
Dimensiunea Ecranului 92 inch / 2337mm(diagonală )
Metoda de Control Manuale și DIY
Portabil No
Punct De Montare montare pe perete
Stil Cadru
Vedere Dimensiunea 1140x2030mm / 44.9x79.9inch
Material Alb Mat
Câștig 1.2
Pachet Cutie Puternic
Material Cadru Aluminiu cu negru velevt
Numărul De Model FF-92
Garanție 12 luni
Nume De Brand NEEDARY
Format 16

Produse similare