QBYYY 1 buc 433Mhz Control de la Distanță Scanner de coduri de 433 Mhz Cod Detector cheie copiator

322.57lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Scanner Element Detalii

433Mhz Remote Control Code Scanner

Acceptă numai cod fix, nu are suport pentru rulare cod

433Mhz cheie de Masina de control de la distanță este Carcode de la Distanță fără Fir Cheie/Scanner de coduri. 433Mhz Remote Control Code Scanner poate Detecta, de a primi, copia mașină de la distanță a semnalelor de control. Control de la distanță de Cod Detector Scanner copiator cheie de Lucru gama de frecvență este de 433Mhz.

433Mhz Control de la Distanță de Cod Detector Scanner copiator cheie

433Mhz control de la distanță de cod de bare(copiator)

De lucru gama de frecventa: 433Mhz

433Mhz Control de la Distanță de Cod Detector Scanner copiator cheie este numai pentru cod fix cheie de la distanță, nu pentru rulare cod cheie de la distanță.

433Mhz cheie de Masina de control de la distanță fără Fir de la Distanță Cheie/Scanner de coduri Detecta, de a primi, copia masina de control de la distanță semnale, apoi comanda masina la fel de liber ca proprietarul masinii

433Mhz Control de la Distanță Scanner de coduri primește semnalul trimis de cod fix sistem anti-furt, salva și copia master control de la distanță semnal distanța efectivă este la 500 de metri Salva treizeci de control de la distanță semnale Decodability chip: PLC fals rolling code(5326), EV1527, PT2262, HT12E, HT6014

Opera De Instruire

Aparatul folosește un dedicat 9V alimentare, comutatorul de pe partea stângă, după ce boot-area, se va afișa engleză " control de la Distanță Decoda instrument ". Aparatul funcționează la o frecvență de 305-433mhz. Există șase chei ... a, B, C, D, E, F. Toate feature set este completat de aceste șase chei, O-D-cheie este fostul funcție de grup, E, F sunt cheile acesta din urmă funcție.

Notă: atunci când instalați bateriile, asigura "+" la "+" și "-" la "-" pentru a face, este posibil pentru a furniza putere pentru masina

Instrucțiuni de utilizare specifice

A. Apăsați orice tastă pentru a face setarea după boot-area, în cazul general, fiecare primește un semnal, vor exista două linii CAPION pe panoul LCD, prima linie înainte de opt digital este adresa de semnalul primit, după patru biți de date, a doua linie este înainte de trei numărul este de oscilație rezistenta, urmat de patru este numărul de cip de tip (a primit semnal poate fi generat de telecomandă, cu radiații în infraroșu magnetic usa)

1. atunci când semnalul recepționat, apăsați a sau B sau C sau D pot schimba primit semnalul de date și de a lansa

2. atunci când primește semnalul, apăsați tasta F, Într-un loc mai jos de display LCD show *, aparatul păstrează ultima dată când a primit semnale, și a refuzat să accepte orice alt semnal. Putem schimba semnalul biți de date prin intermediul a, B, C, D-cheie și apăsați tasta E pentru a lansa modificat de codare

B. Funcția de Scanare: atunci când un set de utilizarea normală anti-furt host lipsă accesorii, puteți utiliza aparatul pentru a scana pentru codificare, apoi a făcut control de la distanță și alte accesorii pentru ea.

Operațiune specifică, după cum urmează:

Apăsați tasta E după boot-area, în partea dreaptă jos a afișajului LCD apare 1.2 M*, înseamnă încercarea de rezistență la vibrații valoare este de 1,2 M ohm, apăsați tasta F se poate schimba oscilație valoarea rezistenței, opțional respectiv este de 1,8 M, 2.2 M, 3.3 M, 4.7 M. După ce a confirmat la vibrații rezistență de valoare, trebuie să furnizeze biți de date, pentru a alege orice tastă de la a, B, C, D, E apăsați pentru a începe scanarea. Normal band toate scanarea este completă nevoie de 10 minute, ecran LCD de prima linie înainte de 8 numere se schimbă pentru a scana adresa de biți, cea de-a doua linie fata de schimb de informații este timpul de scanare. Când scanarea să codificarea antifurt gazdă, gazda va face un sunet, scanare continuă să înainte, apăsați tasta F, mașina înapoi de scanare, de asemenea, va încetini, atunci când a auzit găzdui din nou sunetul, apăsați tasta E și țineți apăsat pentru mai mult de 2 minute să plece, în acest moment, apare adresa de biți este adresa cod anti-furt gazdă(Notă: baza de operare mai puțin calificați, adresa de biți poate scana, de asemenea, înapoi la unul sau doi biți, aveți nevoie pentru a utiliza "toate trei într-unul" metoda pe baza de adresa de cod, plus una sau două, puteți să scanați mai întâi la adresa de biți înregistra apoi cu stiloul, și apoi la fiecare trei într-unul pe baza de înregistrare adresa de biți, toate = 010 010 + 1 = 011 12010122 + 1 = 12012200 Și de această analogie, se poate obține adresa reală de adresa de biți codare) pentru a determina în cazul în care codificarea este corect, folosesc de mai jos "c" funcția de auto-test de codare.

C. Opțional funcția de codare: este o metoda de testare folosită atunci când nu este sigur de adresa de biți.

Operațiune specifică, după cum urmează:

Apăsați tasta E după boot, va apare aceeași interfață cu "B" funcția de scanare, apăsați F pentru a selecta corespunzătoare oscilație rezistor de valoare, și apoi apăsați tasta E din nou, cu privire la dreptul de valoarea rezistenței apare un semn"+", în partea din stânga sus apare de opt adresa cod punctul intermitent, apăsați una sau două chei pentru a mări sau micșora valoarea. Apăsați pe a sau pe B pentru a crește sau a reduce valoarea, pree C sau D pentru a muta la stânga și la dreapta, apăsați din nou E poate lansa.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Versiune Software QBYYY
Tip De Element Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Caracteristici Speciale scanner de coduri
Software-Ul De Actualizare No
Limba Engleză
Versiune Hardware QBYYY
Nume De Brand QBYYY

Produse similare