Japonezii de Vară Drăguț Mori Fată Frumoasă Rezervor Topuri pentru Femei Dantelă Petale Tubulare Vesta Solidă fără Mâneci Bumbac Bottom Tank Topuri T206

49.42lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Dimensiunea poate fi de 1-5 cm diferă datorită măsurare manual

Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale

Lungime : 62 CM ; Bust : 75 CM (Elastic) ; Umeri : 33 CM ; Model Înălțime : 160 CM ;

1. Timp de preparare: avem nevoie de 1-7 zile lucrătoare să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon. Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

3. Pentru cumpărători ruși, potrivit ajustat poștale politică din Rusia, numele destinatarului trebuie să fie numele complet (cu trei cuvinte numele complet)

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele. Cu mult feedback-ul pozitiv și arată cumpărătorului, ne va da $2 sau un cadou. Suntem, de asemenea, bucuros dacă puteți partaja produsele noastre pe SNS și facebook, da screenshot de la noi, ne va da $2 de asemenea.

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! Să aveți o zi frumoasă!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Model Culoare Solidă
Tip De Element Topuri
Combinație Single
Tesatura Tip Batic
Textura Amestec de bumbac
Moda mori fata
Numărul De Model T206
Stil Dulce
Model Tip Solid
Nume De Brand MoriAlice
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Versiunea de îmbrăcăminte de tip Slim
Gen Femei
Material Bumbac,Poliester
Ingredient conținut 96% și de mai sus
Topuri De Tip Rezervor Topuri
Dimensiune gratuit dimensiune
Decor Gol

Produse similare