350ml/12oz Teflon se Lipeasca de acoperire din Oțel Inoxidabil Lapte Ulcior/Ulcior de Lapte Spumare Ulcior/Teflon pentru fantezie filtru de cafea pentru barista

54.46lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


[Caracteristici]:

Arata bine, se simt bine, unic, Teflon Lapte Ulcior/Ulcior , ușor de curățat, în special a ocupat timp,se poate salva o mulțime de timp.Acest produs internațională este cel mai nou provincia, cele mai populare și barista preferate . Stick rezistent la temperaturi ridicate, coroziune, atâta timp cât nu cazma, lopata, perie de sârmă, acesta poate fi folosit câțiva ani. Atât interne, cât și externe, cu acoperire non-stick, spumă juca atunci când spuma de lapte pentru a nu se lipi cupa!

SFATURI

Strat de Teflon pot fi aplicate pentru oțel carbon, oțel inoxidabil, aluminiu, cupru, magneziu și aliaje diferite și alte materiale metalice pot fi, de asemenea, aplicate pe sticla, cauciuc, materiale plastice, sticlă și alte materiale non-metalice. Strat de Teflon aplicații sunt, de obicei, o combinație de propria sa superioritate, și caracteristicile sale includ: 1 nu lipicios: suprafața de acoperire are o extrem de joasă tensiune de suprafață, și, astfel, prezintă un puternic non-lipicios. Foarte puțin material solid poate fi permanent aderat la acoperire. Deși substanță gelatinoasă pot exista unele suprafata aderenta, marea majoritate a materialului pe suprafata sa este usor de curatat. 2 coeficientul de frecare redus: Teflon solid material care are cel mai mic coeficient de frecare, care este, probabil, în intervalul de 0,05 la 0,2%, în funcție de suprafața de presiune, viteza de alunecare, și modul în care utilizarea de acoperire. 3, nu umed: suprafața acoperită este foarte hidrofobe oleophobic, deci este mai ușor pentru a curăța bine. În fapt, performanța de acoperire în multe cazuri de curățare. 4, precum și o suprafață de înaltă rezistență. După formula speciala sau de către procesele industriale, și pot avea chiar o anumită conductivitate, poate fi folosit ca o acoperire antistatică. 5 temperatură înaltă: rezistent la temperaturi ridicate de acoperire are un foarte puternic și rezistență la foc, care este de Teflon are un punct de topire ridicat și punct de aprindere, și neașteptată foarte scăzut de conductivitate termică. Temperatura maximă de funcționare poate ajunge la un strat de Teflon 290 ° C, intermitent temperatura de lucru poate ajunge chiar la 315 ° C.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Caietul de sarcini 350ml
Clasificarea Italiană
Nume De Brand feichanpion
Material Din Oțel Inoxidabil

Produse similare