Femei Sexy Hollow Out Faux Din Piele, Rochii Din Latex Aspect Umed Piele Bodycon Catsuit Robie Clubwear Dans Pol Costum Rochie Mini

48.16lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tip: Stare: 100% Nou Material: Polyster +bumbac Greutate: App 120 Grame Cantitate: 1 buc *fusta este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare. vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul. 1 inch = 2,54 cm vă Rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului. Dimensiune Bust(cm) Talie(cm) Solduri(cm) Lungime(cm)

M 76-81 62-67 80-85 70

XXL 70-75 80-85 88-93 72

Manual de măsurare, o abatere de 1-3CM Livrare: 1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță. 2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi . 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. 4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import,impozite sau alte taxe vamale. Garanție: 1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate . 2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată. 3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare. FEEDBACK-ul Dacă aveți orice probleme cu rezultatul tranzacției sau produs, vă rugăm să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta. Suntem foarte mândri de nostru de relații cu clienții și feedback-ul nostru de rating și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme. Vă sugerăm cumpărător să ne contactați prin e-Mail, care pot include conversație anterioară dacă cumpărătorul au problema pe element, astfel încât să putem ști ce se întâmplă în mod concret și de a rezolva repede.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 15cm (5.91in x 3.94in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Silueta Teaca
Model Tip Mozaic
Decor Gol
Maneca Stil De pe Umăr
Material Bumbac,Poliester,Spandex,Mesh,PU
Talia Naturale
Gen Femei
Nume De Brand Matteobenni
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Stil Sexy Si De Club
Decolteu V-Neck
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Numărul De Model Lenjerie Sexy/teddy X655a
Sezon Vara
Dimensiune M, XXL

Produse similare