2017 Femei de iarnă, pulovere și Pulovere Sueter Mujer jumătate Guler Solid Slim crăciun pulover Femei Elastice Topuri trage femme

76.46lei

Adauga la lista dorintelor

Pulovere

Descriere produs


pachetul include : - una bucata pulover pentru femei

Dimensiune masă de referință de Dimensiune Lungime(cm) Bust(cm) Talie(cm) Umăr(cm) Maneca(cm) 57 78-96 54 M 58 80-98 55 L 59 82-100 56 XL 60 84-104 57 2XL 3XL O Mărime

Notă:Dragă prietene , Aceasta este Dimensiunea Asia ,Toate dimensiunile sunt măsurate în cm ,dimensiunea Asia sunt un pic mai mici decât dimensiunea Europeană și Americană dimensiune.Pls verifica tabelul de dimensiuni înainte de a cumpăra ,puteți măsura hainele pe care le purta de obicei și să alegeți cu atenție.dacă nu sunteți sigur de dimensiunea ,pls nu ezitați să contactați cu noi .

Diferența de culoare: din Cauza la PC setări monitor, metode de fotografiere ect,vedere diferența de culoare este inevitabilă,dar am promisiunea de pozele noastre sunt toate luate în timp real.

Livrare: dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa sau schimba culoare/dimensiune,vă rugăm să ne spuneți înainte de expediere . 1. Primirea de timp: timpul de Procesare, Plus Transport maritim de timp 2. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 3. Timp De Transport Maritim: 15-35 Zile Prin Poșta 3-10 Zile Lucrătoare De Express. Returnare și Rambursare: 1.Noi oferim 7 zile, întorcându-se de politică, vă rugăm să ne contactați pentru detalii în termen de 7 zile dupa ce ai primit coletul. 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în starea inițială și trebuie să ne furnizați cu transport maritim de urmărire numărul și motivele tale. Feedback: 1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii. Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit aici. Vă mulțumesc! Despre taxe vamale: de Obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vă rugăm să știu. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Picătură de cumpărături și de en-gros sunt atât de binevenite! pentru drop shopping , noi, de obicei, verificat de calitate înainte de expediere,astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea,iar noi vom încerca să trimite coletul cat mai repede posibil! pentru en-gros,îți putem oferi o reducere, atunci când ordinea în vrac ,sau trimite prin DHL sau EMS gratuit. Vă mulțumim pentru alegerea noi și produsele noastre ,vă doresc un timp fericit aici !!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.33kg (0.73lb.)
Grosime Subțire
elegant pulover de cașmir jumper
moda pulover de cașmir pulover de cașmir femei toamna iarna
Decor Nici unul
2017 pulover femei pulover tricotate
Maneca Stil Regulat
toamna Iarna V gât pulover feminin cald femei pulovere de cașmir
Nume De Brand AISIDE
Guler Guler
Model Tip Solid
Tip De Element Pulovere
Material Poliester,Cașmir,Spandex,Bumbac
Gen Femei
Stil Moda
Dimensiune pulover supradimensionat
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Compoziția Materialului Bumbac, Poliester.Spandex
trage femme hiver pulover tricotate
Tip De Închidere Nici unul
trage femme pulover femei
Lungime maneca(cm) Plin
Technics Computerul Tricotate
crăciun pulover femei femei pulovere și pulovere

Produse similare