Mână-pictat Impresionist Dansatoare Pictura in Ulei Pe Panza Manual Sexy femeie și un Bărbat Dansator de Tango Arta de Perete Atârnă Imagini

259.63lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Noroc Pictură în Ulei cu Ridicata Cadru: Neîntinsă, Fara Rama, nu este gata să stea,laminate până la navă. Tip: Acest produs este 100%pictat manual pe Panza Vânzător Notă: Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine

Manual Pictura in Ulei Detaliu Element Nume Portret Pictura in Ulei Pe Panza Metarial Pânză de Înaltă Calitate Și Ulei de Stil 100%Pictat manual Dimensiuni Personalizate de Transport maritim Transport Gratuit Rama FARA Rama de Ambalare Laminate pentru a trimite OEM Disponibile PS: suntem bine ai venit personaliza orice pictură la fotografie.

NOTĂ:

1. Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini .

Acesta este Efectul grafic cu cadru numai pentru referință. trimitem tablou fără ramă pentru salvarea costul de transport maritim.pls contactati-ne dacă doriți să adăugați cadru interior.

2. Pentru a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat pe de transport maritim, acest Manual panza pictura este fără interiorul și în afara cadrului , dar această dimensiune este de obicei photoframe dimensiunea și puteți obține mărimea potrivită cadru cu ușurință (pls contact cu mine, dacă v-ar place să fie întins).

3. Toate picturi în ulei ,pictorul nostru nevoie de câteva zile pentru a termina.când picturile în ulei terminat și uscat, vom trimite în curând.pls așteaptă cu răbdare,vă mulțumim pentru înțelegere .

4. Pentru mai multe stiluri, de dimensiune mai mare, se amesteca comanda sau livrare intrebare, pls nu ezitați să contactați cu mine. +86-13728664571 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și plin DRS 5 stele,Mulțumesc !!

Dacă dimensiunea mai mare decât 75x150cm,vom aranja transportul EXPRESS, alte dimensiuni transport către China Post Aer Înregistrat Mail.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 70cm x 4cm x 4cm (27.56in x 1.57in x 1.57in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip Picturi In Ulei
Mediu Ulei
original Da
Cadru NU/ Fără Ramă
Dimensiune (Inch) 70x70CM
Personaliza Imagini disponibil
Technics Pictate Manual
Baza De Sprijin Panza
Nume De Brand Huang Arta
Numărul De Model dansatoare spaniolă
Modul cadru Neînrămate
Tehnologia 100% de mână-pictat
calitate De înaltă calitate
Stil Home Decor/Cadou
Subiecte Pictura Figura
Material De înaltă Calitate Ulei de Pânză și Vopsele
Forma Pătrat
Loc de Origial Guangdong, China (Continentală)
Cerere Camera De Zi/Sufragerie/Hol/ Bucatarie/ Birou/ Cafenea/ Hotel/Bar De Vinuri

Produse similare