Mato Metal turela bin cu deschidere capac pentru 1/16 1:16 RC Panzer III, IIIH, Panzer IV F1,Panzer IV-F2 rezervor, metal modernizate piese

117.08lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Articol NR .: MT113

Descriere : Mato Metal turela bin cu deschidere capac pentru 1/16 1:16 RC Panzer III, IIIH, Panzer IV F1,Panzer IV-F2 rezervor

Ambalare include:

Metal turela bin cu deschidere capac X 1

Șuruburi X 2

Detalii imagine:

Compararea cu adevărat rezervor:

Produsele noastre sunt fabricate strict în conformitate cu rezervor reală.

Livrare:

1. Dragi prieteni, ne va livra mărfurile către EMS, de ePacket, FEDEX, DHL, etc. Pentru diferite țări, vom selecta diferite companii de transport maritim. Dacă oricare dintre companiile respingeți sau să specificați, vă rugăm să ne anunțați.

2.Putem combina elemente pentru a salva costul de transport maritim, contactați-ne, dacă este necesar.

3. Notă: Dacă locația dvs. este în America de Sud, țări, vă rugăm să asigurați-vă că puteți șterge vamale de unul singur.Sau am putea sugera sa nu plasati comanda.

Îmi pare rău, nu suntem responsabili pentru taxe vamale, TVA sau orice taxe suplimentare implicate.

Se întoarce:

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs cumparat de la Mato Priza, este posibil să se întoarcă pentru rambursare în termen de 7 zile de la primirea coletului(taxe de transport incluse). Vă rugăm să ne contactați în legătură cu întoarcerea ta cerere. Vă rugăm să rețineți că cererea de returnare nu va fi acceptată dacă suntem contactat de 7 zile după ce primiți produsul. Daune fizice la orice produs va anula garantia produselor.

2.Toate declarațiile trebuie să fie făcut în orignal starea și ambalajul.

3.Vă rugăm să ne dea de 3 zile lucrătoare pentru a inspecta returnat și aranja schimb sau de restituire.

4.Orice marfa a revenit la noi neautorizate va fi refuzat. Atunci când se întorc de produs, vă sunt, de asemenea, responsabil pentru asigurarea returnat. Mato de Evacuare nu va fi responsabil pentru orice transport de pierdere sau deteriorare din partea ta. Bunuri și nu vor fi acceptate pentru schimb sau de a returna fără autorizație.

5.America de nord clientii pot returna produsele lor la agentul nostru din Canada, dar nu China, vom cere agentul nostru ne ajuta aranja de schimb pentru tine. Ar fi mai convenabil pentru tine.

6.Toate produsele returnate care au fost marcate sau livrate ca "TRANSPORT GRATUIT" la momentul de cumpărare va fi restituire 80% din pretul produsului(taxa de transport exclus). Taxa de transport va fi rambursat numai dacă înapoierea este un rezultat al nostru de eroare.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 23cm x 16cm x 7cm (9.06in x 6.30in x 2.76in)
Nume De Brand MATO JUCARII
Numărul De Model MT113
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Instrument De Consumabile Adunarea Categorie
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Material Metal
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc Componente Auto
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive foisor
Pentru Un Tip De Vehicul Rezervor
Upgrade Componente/Accesorii Metal turela bin cu deschidere capac

Produse similare