Accesorii de Paintball HPA/Rezervor de CO2 Valva Negru Aluminiu Protector de Filet(4buc) paintgun marker de paintball piese

31.69lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


BOZO Paintball Industriale SRL

Salut prieten, fabrica noastră, BOZO Paintball Industrial Ltd, are 8 ani, în zona de paintball ca OEM pentru mai multe celebru paintball echipament branduri și, de asemenea, ODM ca propriile noastre branduri, calitatea va fi asigurată fel cum ai cumpara de pe piețele locale. Ne puteți contacta în orice moment pentru mai multe detalii.

Descriere produs :

Proteja sticla de fire! Acestea sunt fire de alama, care poate fi ușor deteriorat dacă este scăpat sau lovit de ceva. Acest accesoriu simplu, puteți economisi bani. Doar înșurubați-l pe rezervor atunci când rezervorul este scos arma și nu vă faceți griji despre subiectele din nou! se pot ține chiar un tanc, o-ring pe partea de sus!

Se face prin panouri Aluminiu material.

Acest ordin contine 4 de protecție într-un timp de a cumpăra. $7.85 pentru 4 BUC protectori!

Livrare:

Foarte Important: vă Rugăm să ne contactați pentru a schimba costul de transport maritim dacă plasați o comandă cu mai multe elemente, vom combina costul de transport maritim și te va salva de cost!

În general vorbind, ne trimite comenzi prin China Post Air Mail, și, de asemenea, puteți schimba EMS sau DHL pentru unele țări.

Perioada de livrare: HongKong post air mail nevoie de aproximativ 10-21 zile lucrătoare; EMS nevoie de aproximativ 7-15 zile lucrătoare; DHL nevoie de 3-5 zile lucrătoare.

Toate parcelele pot fi urmărite, veți găsi numărul de urmărire în ordine. Va vom trimite toate bunurile ca și darul și să-l declare în valoare scăzută. Orice qeustions despre costurile de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Atenție:

Taxele de Import, taxele nu sunt incluse în preț articol, această taxă sunt responsabilitatea cumparatorului.

Vă rugăm să verificați cu birou vamal din țara dumneavoastră, pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Dacă coletul a fost amânată de post, ne va ajuta pentru a afla motivul, în scopul de a rapid de livrare, dar acest lucru nu este vina noastră să fie dat feedback-ul negativ, vă rugăm să rețineți că acceptăm doar feedback-ul pozitiv, dacă perioada de livrare de partea noastră și de calitate sunt atât de bine.

Înțelegerea ta este puterea noastră de a face acest magazin cu servicii bune si produse de calitate.

Contactați-ne:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe linie sau lăsați un mesaj, vei primi răspuns în termen de 24 de ore. De asemenea, puteți să contactați cu noi pentru en-gros de detalii, suntem atât de sigur că puteți obține preț competitiv.

Politica de returnare și Servicii:

Dacă elementul este defect sau nu corespunde descrierii noastre, ne promit că ne vom întoarce plata sau retrimite unul nou pentru tine, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce-l primească.

Dacă nu vă place produsul, de asemenea, posibilitatea de returnare sau de schimb în termen de 3 zile, dar va plăti costul de transport maritim.

Noi va oferim suport tehnic tot timpul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Tip Panouri Aluminiu Protector De Filet
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Nume De Brand BOZO
Numărul De Model Universal
culoare Negru
Cantitatea 4buc
Caietul de sarcini Universal

Produse similare