Svadilfari Fierbinte vânzător 2018 bărbați gros din piele bomber pălărie de iarnă earflap căciuli rusești Ushanka trapper Vânt cald de femeie

165.48lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


Prieten drag, bun venit Vizita dumneavoastră! Nume: ProductName : noutate Bombardier capace de Cald Îngroșa Cu Urechile textura : piele de oaie piele Marimea : M:(55--56cm);L:(57--58cm); XL:(59--60cm); (reglabil 1cm ) Înălțime De Pălărie Este Despre : 10~12 cm culoare : negru ; FAQ: 1.ce manipulare de timp pentru o comanda? o.De obicei, este nevoie de 1-2 zile pentru o rochie pentru a fi gata de livrare. Dacă aveți nevoie de ea urgent, PLS contactati-ne în primul rând, putem rush comanda. 2.Cât de mult timp este nevoie de timp de transport maritim? China Post 15-25 zile .EMS shipping timp de aproximativ 5-10 zile.FedEx,TNT sau DHL timp de Livrare, de obicei, aproximativ 3-7 zile. 3.Iti oferim personalizate de servicii? o.Da,facem.putem face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online. 4.ce?e avantajul de produsele dvs.? o.Servicii:oferim servicii personalizate de servicii fără cost suplimentar de cumpărător. Suntem o firma intergret proiectare,producție,marketing,putem oferi cel mai bun preț și după serviciu .

Feedback-ul:

1.Stimate client,dacă totul este în regulă.vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Sperăm, de asemenea, ne puteti da un sfat.

2.Dacă aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați înainte de a face feedback-ul dvs.,noi nu sperăm că o greșeală afecta afacerea.vom încerca cele mai bune noastre de a face cu ea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Nume De Brand SVADILFARI
Gen Unisex
Numele Departamentului Adult
Material Piele Naturala
Model Tip Solid
Palarie M55cm56cm, L57cm58cm, XL59cm60cm
Numărul De Model DL-10014
Tip De Element Bombardier Pălării

Produse similare