3G antena 4G LTE antena 3g yagi antenă de exterior 15dBi 4G antenă externă N femeie pentru Mobil Semnal Repeater Booster

56.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Instalare

Determina instalarea antenei în funcție de poziție pe interval de domeniu trebuie să acopere; păstrați antena mai mult de 3 metri de la sol pentru a evita să fie efectuate de sol de blocare obiect sau sol wave-reflexie. Cu cât antena este instalat, cu atât mai bine funcționează.

Stabili poziția. Loc de antena care vizează zona pe care doriți să transferați/acoperirea de semnal și repara antena. Pentru maximum de efect, vă rugăm să păstrați dinții mici de antena în sus. Antena Yagi are o direcție bună tub care poate acoperi o anumită zonă cu unghiuri diferite; cu toate acestea unghiul este diferit din cauza numere diferite de antena unitate.

Antena este pentru direcțională de transport, potrivit pentru instalare în aer liber în spațiu deschis, nu face arătând spre o zonă în care există intensivă blocaj/o mulțime de blocaj care va influența efectele sale. Între timp, uși, ferestre și pereți va slăbi semnale, astfel încât vă rugăm să alegeți de înaltă performanță antene dacă aveți probleme similare. Vă rugăm să păstrați antena departe de o barieră de metal, perete, și protejate de rețea care va influența, de asemenea, semnal trimiterea și primirea.

Gama de frecvență: 1710-2170MHz

Gain: 15dBi

VSWR: mai Puțin de 1,5

Cablu Pierdere: 0.075 dB

Plan Vertical: 72°F ± 5°F

Plan Orizontal: 76°F ± 5°F

Polarizarea de Tip: Vertical sau Orizontal

Tip Conector: N Femeie

Nominală Viteza Vântului : 150 De Mile pe Oră

Temperatura de lucru: -40°F - +140°F

1* 15dBi 3G WCDMA2100MHz 4G LTE1800Mhz antena yagi

Cald Notă: dragi prieteni ruși, vă rog lăsați-vă numele complet pe adresa de livrare, atunci când face comanda.Pentru post rus nevoie de ea pentru expedierea coletului. vă rugăm să înțelegeți amabilitate. Vă mulțumesc foarte mult pentru cooperare în avans.

Despre Plata:

1 se accepta plata de la Vilatudor.ro accept Escrow/ card de Credit/ / Money Booker ! cum ar fi Visa,WebMoney (denumite WM), TT remitențe, Western Union, Qiwi wallet, Brazilia Boleto și așa mai departe.

2 vă Rugăm să ne contactați dacă aveți probleme sau nevoie de a modifica prețul înainte de plata,Multumesc

Despre transport:

1 nava a Alixpress adresa lui NUMAI.Vă rugăm să ne contactați înainte de shippment dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa/numărul de telefon/numărul de Mesaj. Ne va livra dupa confirme adresele.

2 Vom aranja mărfurile pentru tine în termen de 1-3 zile lucrătoare în mod normal. Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul: http://www.17track.net. Vă rugăm să rețineți, va dura 2-5 zile inainte de urmărire informații pot fi vizualizate on-line.

3 Serviciul de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator sau exclude sfârșit de săptămână sau de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta Despre serviciile noastre:

1 vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă sau nevoie de ajutor despre comanda,va Vom fericit pentru tine,multumesc.

2 vă Rugăm să nu deschizi disputa înainte de orice comunicare dacă ești nemulțumit de produsele sau serviciile noastre,, care nu este de nici un ajutor pentru tine și pentru noi, vom rezolva problema cât mai curând posibil după ce obține reqire, vă rugăm să amabilitate înțeleg, vă mulțumesc foarte mult!

3 Vom încerca noastre cele mai bune pentru tine.Cu toate acestea, uneori ne raspunde la mesaj un pic mai încet în week-end sau de vacanță. Vă rugăm să înțelegere. Vă vom răspunde cât mai curând posibil după noi de lucru, vă rugăm să aveți răbdare,puteți să ne contactați prin Whatsapp, Wechat, Aliwawa, Skype sau e-Mail dacă foarte urgent,multumesc!

Despre Feedback-ul:

1 satisfactia Dumneavoastra este nostru cel mai mare confort, așteptăm mereu de servire pentru tine!

2 comentariu si sugestie este destul de important pentru magazinul nostru. Vă rugăm să luați un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu detaliate de Vânzare Rating de 5.

3 Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ne dea o șansă, vom încerca noastre cele mai bune pentru tine. Multumesc pentru amabilitate înțeleg în avans

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 47cm x 8cm x 5cm (18.50in x 3.15in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
De lucru pentru 3G WCDMA, 4G LTE1800Mhz amplificator de semnal repetor amplificator
Antena 3G DCS1800Mhz yagi antenă de exterior
Numărul De Model AM-DW15
Nominală Viteza Vântului 150 de Mile pe Oră
VSWR Mai puțin de 1,5
Câștig 15dbi
conector n-feminin
Pierderea Prin Cablu 0.075 dB
Nume De Brand AMTunnel
antenă de exterior 3G WCDMA, 4G LTE1800Mhz antena Yagi
Frenquency 1710-2170MHz

Produse similare