5pcs*30Meter Pictura-folosit solubil în apă banda de apă umed hârtie kraft bandă adezivă de Mascare Bandă de hârtie kraft

59.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici produs: apa de care poate produce un adeziv puternic, poate fi puternic pentru sigilare a cutiilor de carton, de protecție a mediului bandă este de a se adapta la tendința de dezvoltare internațională. Produsul are caracteristicile de aderență inițială ridicată, mari puterea peeling și puternică forță de tragere. Materialul de bază și adeziv de produsul poate nu poluează mediul înconjurător și pot fi reciclate și reciclate cu pachetul. Caracteristici: adeziv puternic, ușor să se rupă, puternic rezistenta la intemperii, și se pot adapta la un mediu rece. Utilizate pe scară largă de ambalaje industriale. Acest produs este folosit în principal în loc de bandă adezivă, cum ar fi de închidere, legat și așa mai departe.

Vă rugăm să rețineți că umedă umedă de hârtie kraft este diferit de mestecat și BOPP bandă adezivă, astfel încât ar trebui să acorde o atenție la următoarele atunci când utilizați:

1. Asigurați-vă că suprafața de acoperire este acoperit cu cantitatea corespunzătoare de apă. Dacă uscat parte a lucrării nu este lipicios, vă rugăm să verificați dacă apa este insuficientă sau în parte a casetei este blocat cu murdărie sau grăsime.

2, etanșare cutie după ce se va uda cu apă îndrăgostit de hârtie, pentru a se asigura că nu există bule de acolo.

Lungime: 30 m

Grosime: 0.1 mm

10buc/lot

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Lungime 30M
Numărul De Model kraft bandă de hârtie
culoare 24mm, 36mm, 48mm, 58mm
Tip Banda
DIY Consumabile Electrice
Tip Bandă bandă de mascare

Produse similare