NOI SIDANDE LED-5023 Video cu LED-uri Lumina Fotografice pentru DV aparat de Fotografiat aparat de Fotografiat lumină pentru Nunta

191.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PACHETUL INCLUDE: LED-5023*1+ NP-F550 *1 (BATERIE) + F550*1(ÎNCĂRCĂTOR)

Plata

1. Vom accepta Vilatudor.ro de plată.

De transport maritim 1.Un transport de notificare va fi trimis la tine de îndată ce comanda dvs. a fost livrat. 2.Comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce vom primi plata. 3.Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale.

4.Dacă ai nevoie rapid, expres, aveți nevoie să plătească suplimentar postcharge și să ne contactați înainte de a cumpăra.

Contactati-Ne

Dragi cumparatori, apreciem afacerea ta. Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Suntem de manipulare volum mare de e-mailuri în fiecare zi. Vă rugăm să ne permit să răspundă e-mail în termen de 24 de ore. (Marți-Sâmbătă).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Pachet Da
Nume De Brand Sidande

Produse similare