Cardigane Barbati Trage Lung Cardigan Cu Maneci Lungi Tricotat Negru Solid Grey Subțire Slim Cu Buzunare Decration Cardigan Pulover

68.59lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Asia Marimea M : Umar 40 CM Bust 94 CM Maneca 59 CM, Lungime 82 CM

Asia Marimea L : Umar 42 CM Bust 98 CM Maneca 60 CM, Lungime 84 CM

Asia Marimea XL : Umăr 43 CM Bust 102 CM Maneca 61 CM, Lungime 86 CM

Asia de Dimensiuni XXL : Umăr 44 CM Bust 104 CM Maneca 62 CM, Lungime 86 CM

Datorită Mână măsură vă rugăm să permiteți 1-3 CM alocație!Multumesc!!!

Pot exista variații de culoare a elementului imaginat din cauza iluminat și setările monitorului. Din imagine are nevoie de toate pentru a nu va include accesorii, cum ar fi centura,cravata,fructe,cani etc accesorii!Multumesc!!!

Notă Cumpărător : cutie de Ambalare și pânză/Pantaloni Brand posibile diferite cu poze pentru diferite lot de producție,în timp ce noi guarteen toate aceeași cu bunuri!Și culoarea vom posta la întâmplare,dacă speciale de culoare ales,vom încerca noastre cele mai bune te cunosc.Dacă pe termen scurt de culoare vom posta la întâmplare,îmi pare Rău pentru incovenice și sper să vă înțelegeți!

Noi oferim 100% mulțumit de serviciu

Orice problemă sau întrebare cu comanda, vă rugăm să ne contactați în primul rând, prin e-mail sau trimite-ne un mesaj pe Vilatudor.ro, vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin. Am promisiunea de a oferi mulțumit de soluție. Multumesc!!!

detalii produs

Transport 1.Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea plata compensate . 2.Vă rugăm să verificați dumneavoastră detaliate adresa și numărul de contact cu atenție înainte de a trimite comanda.

3.Ne oferă, de obicei, china post air mail,epacket 4.Element de transport numărul de urmărire va fi sfătuit cu tine. Vă rugăm să păstrați contactul cu poștal local după ce obține numărul de urmărire. Articolele vor fi expediate prin China Post Air Mail, epacket și despre 7-35 zile lucrătoare puteți primi articol. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu primiți element pentru mai mult de 50 de zile. Returnare Politica de returnare sau de schimb în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Dacă nu sunt satisfacatoare despre produs primite de la noi, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, cât mai curând posibil. Trimite-ne numărul de urmărire atunci când te-ai întors articolele dvs., va vom returna sau schimb atunci când vom primi pachetul.

Dacă elementul primit nu este tocmai corect pe site-ul nostru descrise și nu se potrivesc, atunci puteți face schimb de la dreapta dimensiune O mărime articol nu este de a se potrivi pentru toată lumea. Feedback-ul

Suntem atât de mândri de a primi mult mai multe pozitiva feedback de la clienții noștri. Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi. Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru sau aveți orice probleme după ce a primit-o, vă RUGĂM să NE CONTACTAȚI PENTRU SOLUȚIE . Oferim garanție de satisfacție de 100%.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul TradeManager mesaj sau E-mail, vom răspunde în termen de 48 de ore. Ne promitem că vom rezolva mereu probleme pentru tine. Ta Satisfication este scopul nostru. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.328kg (0.72lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Cardigan
Guler Echipajul Gât
Material Poliester,Bumbac
Nume De Brand REGRTEDARLING
Decor Nici unul
Lungime maneca(cm) Plin
Cu glugă No
Technics Computerul Tricotate
Maneca Stil Regulat
Numărul De Model 369542
Stil Casual
Model Tip Solid
Dimensiune M, L, XL, XXL
Lână Standard De Lână
Tip De Închidere Nici unul
Grosime Subțire
Gen Bărbați

Produse similare