Lipire Sudare Fire Sn63 Pb37 1.2% Flux Temperaturii Joase de Topire Non-halogen Non-coroziv, Non-splash Non-miros pentru Lipit

30.24lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Cumpărători ruși vă rugăm să furnizați numele complet! Numele complet este numele tau + numele tatălui + numele de familie.

Non-halogen, fără coroziune, nici o pata, nici un miros. Mai puțin de reziduuri, la punctul de sudură este luciu și curat. Folosind materii prime pure de staniu-plumb aliaj, printr-o excelentă tehnică de implementare, în conformitate cu normele internaționale. Punctul de Topire temperatura este minimă, timpul de congelare este mai scurt, astfel încât nu este ușor de a deteriora părți pentru o perioadă lungă de timp la temperaturi ridicate. Speciale activat rășină este additived, nici fenomenul de coroziune.

Conținut: 63 Sn / 37 Pb, Pe Bază De Colofoniu 1.2%

Greutate: 50g, 100g, 400g (opțional)

Diametru: 0.3 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.8 mm (optional)

Atenție: vă oferim 11 optiuni pentru a selecta, include trei opțiuni de greutate (50g, 100g, 400g), patru diametru opțiuni (0.3 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.8 mm). P leasing selectați care greutatea și diametrul vrei, sau lăsați mesaj în scopul de a ne spune.

Toate imaginile sunt fotografii reale:

50g (4 opțiuni de diametru):

100g (4 opțiuni de diametru):

400g (3 opțiuni de diametru):

Notă despre livrare:

Timpul de expediere mulți țară normală este de 7 - 39 zile lucrătoare (Rusia 10 - 60 de zile lucrătoare, Brazilia 25-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.

Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te Rog, ai încredere în noi. Vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.

Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.

NOTĂ:

ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.

Feedback: Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Vilatudor.ro la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Material Tin
Cerere Reparații de instrumente de precizie
Numărul De Model Jingliang
Greutate 50g, 100g, 400g (optional)
Flux De Conținut 1.2%
Diametru 0.3, 0.5, 0.6, 0.8 mm (optional)
Punctul De Topire 183 Grade Celsius

Produse similare