Huacan 5D DIY Diamant Mozaic Cal Cuplu Diamant Broderie Crăciun Gfit Diamant Pictura Imagini de Animale de lucru Manual Domiciliu

14.05lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Nume de Brand: numele Produsului: Diamond Mozaic Cal Burghiu Suprafata: 100% completă piața diamant broderie Diamant tip: Cub Rubik Piața Diamant Despre diamond cantitate: mai mult de 30% extra rășină diamant diametrul de diamant: 2.5 mm dimensiune imagine: 20x30cm 30x40cm 40x50cm 45x60cm Atenție: Acest lucru este de diamante tablou realizat de pietre atât culoarea este mai diferite cu fotografie și layout-ul,vă rugăm să înțelegeți dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine.diamant pictura nu este exact la fel ca în fotografie. Este aproape de efect artistic de pictură în ulei . Dacă brodate cu cruciulițe sau lipiți un diamant pictura în trecut, atunci este ușor de înțeles, dar dacă nu puteți face referire la feedback-ul clientului.

Pânză de înaltă Calitate , simboluri este foarte clar. Adeziv Special aderență Puternică

1.Consultați tabelul de comparație pe panza pentru a identifica fiecare diamant numărul care corespunde o zona de imprimat pe panza.

2.Pune diamante în farfurie.

3.Pensetă ar putea cu ușurință clip de trei diamante , rămânem atât de repede.

4.Umple stiloul cu lipici.

5.Utilizați stiloul cap pentru a lipi mai Multe diamante și apăsați ușor în jos.

6.După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau o carte pentru a le menține ferm atașat. Realizam transporturi in 1-5 zile(în funcție de cantitatea de comanda)de la primirea de plată. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia,în Special în timpul sezoanelor de vacanță.

Tara Ajunge, de Obicei, Timp ruse ederation 15~40 de zile în Statele Unite ale americii 16~21 zile în Spania 15~40 de zile Franța 15~40 de zile în Regatul Unit 11~20 zile Olanda 15~40days Altele 15~60 de zile

Vom folosi EMS /Vilatudor.ro Standard de Transport maritim/China Post Air Mail/CPAM/Fedex în funcție de locația dvs.,și veți obține numărul de urmărire în termen de 1-5 zile de la livrare. vom face acest lucru în cooperare cu mari furnizori de servicii logistice, cum ar fi Singapore Post, Correos,: serviciile de Finlanda, SPSR, DHL și altele.Dacă ai nevoie de asta vă rugăm să ne contactați pentru a alege.

1.Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele,numele Mijlociu și numele de familie în timp ce a face plata.

2.Va rugam sa completati corect adresa, inclusiv apartamentul tău Nu,Stradă,Oraș, Regiune și Țară,în caz Contrar, coletul ar putea fi, probabil, s-a întors!

Taie,face,de măsurare poate determina mărimea abaterii (plus și minus1-2cm de fluctuație),culoare aberație se datorează monitoare,vreme,de iluminat și de alți factori,Imaginile vor fi de culori diferite în diferite monitoare dar acest lucru nu afectează apariția de pictura,vă Rugăm să înțelegeți. Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți. Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă. [Sfaturi]:rășină diamant necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 22cm x 22cm (15.75in x 8.66in x 8.66in)
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Funcția Home Decor; Cadou; Decor De Nunta;
Instrumente include pensete,Tava,Punct de Burghiu cu Diamant Stilou,Lipici
Instrument avantaj pasta de 10 diamant la un moment dat
Utilizarea Picturi
Avantajul Nostru Pe De Vânzare; Transport Gratuit; Fabrica Direct
Dimensiune imagine 20x30cm 30x40cm 40x50cm 45x60cm
Numărul de Culori 30-45
Model Tip Animale
Diamond dimensiune 2.5x2.5mm
Kit în set imprimate panza,pătrat rășină diamante,instrumente
Dimensiune 20x30cm rolled bag, 30x40cm rolled box, 40x50cm rolled box, 45x60cm rolled box
Tema Diamant mozaic cal
Forma de diamant Pătrat
Stil Europa
Forma trei-dimensional
Nume De Brand huacan
Neterminate da,nevoie de manual
Tesatura Tip HD Panza
Material Rășină
Cadru No
Zona Lipirea Plin
Panza Metoda De Ambalare Laminate

Produse similare