Belle Rochie De Printesa Pentru Copii Petrecere De Lux, Costume De Crăciun Shoulderless Galben De Frumusete ia Cosplay Dress Pentru Copii Fete

54.38lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Belle Rochie De Printesa Pentru Copii Petrecere De Lux, Costume De Crăciun Shoulderless Galben De Frumusete Bestia Cosplay Dress Pentru Copii Fete

Informații dimensiune: (unitate:cm, 1cm=0.3937 inch)

Sfaturi: vă Rugăm să permiteți-1-3CM diferențe datorită măsurare manual. Cum de a alege dimensiunea? Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de mărimea noastră de informații și copii de înălțime, greutate, dressing obiceiuri.

Despre Culoare: culoare și model de haine pot fi diferite cu originalul primar pentru lumina effection.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele , vă mulțumesc. Pozitive (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a ne lăsa feedback-ul. 2. Dacă nu ești mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca negativ (1-3 stele) feedback-ul sau de a face rating detaliată. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema, vă mulțumesc.

1. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Acceptam, de asemenea, AliPay, West Union.

2. Toți produce au în stoc. Puteți plăti direct. Vă rugăm să ne contactați în 24 de ore, dacă aveți orice probleme de plată.

1. TIMP de LIVRARE: Datorită avem de-a face cu o mulțime de comenzi în fiecare zi, de obicei, va vom trimite bunurile în termen de 1-5 zile, vă rugăm să așteptați cu răbdare și îmi pare rău pentru neplăcerile create. 2. METODA de TRANSPORT maritim: A. cele Mai multe colete trimise prin CHINA POST AER ÎNREGISTRAT MAIL și EUB cu transport gratuit, va dura aproximativ 15-60 zile la adresa ta. B. Vom oferi, de asemenea, alte servicii de curierat: Vilatudor.ro Standard de Transport (15-60 zile), EUB (7-15 zile), Aramex (3-10 zile), TNT (3-10 zile), DHL (3-10 zile), FEDEX (3-10 zile), UPX (3-10 zile). C. Dacă ordin de mare, putem furniza mai devreme servicii de curierat cu transport gratuit. 3. DESPRE TAXA: În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca un cadou și o valoare mai mică pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate de stricte. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale; vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară; cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. 4. Notă: vă Rugăm să lăsați-ne corect contactat numele, adresa și numărul de telefon pentru a evita oficiul poștal local nu poate contacta pentru a va ridica coletul atunci când a sosit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 28cm x 28cm x 5cm (11.02in x 11.02in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.26kg (0.57lb.)
Built-in Sutien No
Model Tip Mozaic
Numele Departamentului Copii
Copilul NE-a Dimensiune 3T, 4T, 5, 6, 7, 8
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Silueta O-Linie
Guler Shoulderless
Numărul De Model LAKA011801
Decor Dantela
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Gen Fete
Maneca Stil Regulat
Stil "Stil European și American
Material Poliester,Bumbac,Ochiurilor De Plasă,Dantelă
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Nume De Brand LAKAKSTY

Produse similare