2018 Nou Nailon Femei De Saci De Umăr Vagabonzi Designer De Genți De Mână Pentru Femei Tote Crossbody Genti De Sex Feminin Saci De Messenger Bolso

44.25lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Genti

Descriere produs


Sfaturi:

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite. Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. Cum pot urmări meu parecl? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Există orice taxe vamale?

De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare. USD 8.09 /sac

Brand :New

Culoare: ca imagini(mai ușoară diferență de culoare în funcție de setările monitorului)

Material:nylon

Greutate:0.275 kg

Dimensiuni:31cm(L)*20 cm(H)*10cm(W) (1 inch=2,54 cm)

Ambalare: o polybag pentru fiecare piesă

Notă: 1.Pozele sunt ale produselor reale. Dar din cauza diferite

lumina și a setărilor monitorului. Minore diferență de culoare poate exista.

Vă rugăm să înțelegeți și vă mulțumesc foarte mult

2.Dacă doriți să se amestecă comanda sau cumpara o cantitate mare, pls contactati-ne, mai multe reduceri vor fi furnizate!

Termenii de Serviciu

Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile (termen de cel mult 2 zile) după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când s-au întors, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme

Ca toate saci sunt cusute de mână și client adaptate, terminat rochia poate varia de la aproximativ +1 sau -1 inch în specificată măsurători.

Pentru a se asigura că geanta ta va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate bagajele cu material suplimentar în cusături pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință. Dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări, puteți să ne contactați direct.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită ,vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 21cm x 11cm (4.33in x 8.27in x 4.33in)
Decor Nici unul
Model Culoare Pură
Numărul de Mânere/Curele Single
Strapless stil Single
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil,Buzunar Interior Cu Fermoar
Duritate Moale
Stil singură geantă de umăr
Numele popular stil Găluște pachet
Numele Europene și Americane de moda
În afara sac sac tipuri Sape un sac
Forma Vagabonzii
Tip De Element Genți de mână
Mod închis Fermoar
Material Principal Nailon
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Model Tip Solid
Materiale De Captuseala Poliester
Ocazie Versatil
Gen Femei
Tip De Închidere Fermoar
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Exterior Solid Geanta
Structura internă Ecrane cu fermoar sac inchis telefonul sac id sac laminat pungă cu fermoar
Nume De Brand cooamy
Materiale de calitate Oxford filare.

Produse similare