Femeie Cadou Lanț de Aur Cravată Colier 45cm/18inch Piatra howlite Mingea Șirag de mărgele de Piatră Pandantiv Colier Bijuterii Farmec

19.46lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Numărul de articol 6N00381

Lungime colier Dimensiune : 45cm /18inch(Reglabil)

Satisfactia Clientului

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

De plată Există mai multe metode de plată disponibile.astfel ca, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

De transport maritim 1). Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2). Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport .

Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China spre statele UNITE ale americii Serviciu de Urmărire 2-4 zile www.dhl.com 2-4 zile www.fedex.com 2-4 zile www.ups.com 2-5 zile www.tnt.com 4-8days www.ems.com.cn 15-30 zile www.hongkongpost.com 3). Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare .

Politica de returnare Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul De feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc !(va vom trimite un cadou, atunci când primim un feedback pozitiv de la tine.multumesc!!!)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Dimensiune Pandantiv 45cm
Colier Tip Lanturi Coliere
Forma\model Mingea
Tip Lanț Șarpe Lanț
Gen Femei
Nume De Brand hongguangyaxuan
Material Piatra Semi-pretioasa
Stil Trendy
Tip De Element Coliere
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Placat Cu Aur
Lungime 45cm
Numărul De Model 6N00381

Produse similare