Fier Pe Hot Fix Stras Transfer Motiv Diamante De Cristal Stras T-Shirt Transfer

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Urmeze pentru a Obține Cadou", vă Rugăm să urmați magazinul meu. Atunci când suma totală ajungând la 5$, vei primi 1 metru lucrate manual din bumbac panglică cadou. "...Linda Echipa 1 octombrie 2017 Dacă faceți clic pe butonul "follow" pe Linda pagina de start pentru a urmați-ne, vei primi 1 metru lucrate manual din bumbac panglică cadou. Vă rugăm să nu uitați să lăsați un mesaj "am urmat" atunci când plasarea comenzii, astfel de cadou poate fi trimis la tine.

Descriere Produs

Stras Fier de Transfer Hot fix Motivul cristal de Design de Moda stras transfer

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI TOATE DIRECȚIILE PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE:

Pasul 1. Se incalzeste fier la 325F(sau 150-180 ° C) timp de cel puțin 5 minute.

Pasul 2. Pune haina pe plat, rezistent la căldură de suprafață. Se pune un strat subțire de pânză în interiorul camasa, poziționat în cazul în care motivul va fi.

Pasul 3. Munca de orice riduri cu mâna sau cu fier de călcat îmbrăcăminte ușor.

Pasul 4. Ia-ți motiv din pachet și cu grijă îndepărtați suport de culoare ALBĂ.(Dacă există pietre sau știfturi mutat ca ai decojite banda, să ia o pensetă și se repoziționează pe banda adeziva).

Pasul 5. Locul motiv (clare cu hârtie adezivă) pe îmbrăcăminte în cazul în care doriți să fie. Asigurați-vă că vă place pozitia, daca nu, dezlipi si repozitiona. NU luați cristale sau capse metalice pe hartie adeziva, veți fier direct peste aceasta foaie clar-nu vă faceți griji, nu se va topi.

Pasul 6. Loc de fier direct pe film transparent pentru aproximativ 15-18 secunde aplicarea usoara spre medie presiune.

Pasul 7. Când ați terminat, ia un prosop si frecati motiv la scoaterea de fier. Elimina rapid cârpă din interiorul cămașă.

Pasul 8. Să motiv se răcească timp de aproximativ 5 minute înainte de a scoate banda adeziva. Dacă câteva știfturi sau pietre nu adere la cămașă, aplicați din nou de căldură pentru a le separat.

Pasul 9. Bucurați-vă de spumant de îmbrăcăminte acum!

Anunț Important:

1. Nu utilizați un fier de călcat cu abur pentru a aplica.

2. Dacă aveți un motiv mai mare decât fier acoperă, fier o secțiune la un moment dat. Fier în mișcare înainte și înapoi nu este recomandată și poate cauza design-ul de tura. Pentru a obține un rezultat mai bun pentru mai mare motiv, o căldură de presă mașină este recomandată.

3. Vă rugăm să faceți un test pentru cel mai bun timp și temperatură înainte vrac se aplică.

Vă rugăm să citiți înainte de cumpărare

IMPORTANT

o). Elementul va fi declarat la valoare redusă pentru a ajuta cumpărătorii evita taxe de import. În cele mai multe cazuri, cumpărătorii nu vor fi impozitate de către autoritățile vamale. Dar vă rugăm să fie remarcat faptul că cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe de import și taxe locale dacă există.

b). Suntem lucrează din greu și inteligent pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră. Dar dacă aveți orice problemă atunci când primesc coletul, va rugam sa ne contactati prin mesaj sau Manager de Comerț. Ne va primi înapoi la tine în 24 de ore și de a lucra cu tine până când sunteți mulțumit. Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a comunica cu noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Tip De Produs Strasuri
Dimensiune same as picture
Forma Runda
Technics Hot-Fix
Numărul De Model 143
Material Sticla
Stil Flatback
culoare același ca imagine
Utilizarea Genti,Haine,Unghii,Pantofi
Pietre Tip Motiv Strasuri

Produse similare