SL300 Copii doodle jucărie pen pen 3D cu 22 *10M filament PLA LCD de control viteză și temperatură în condiții de siguranță pentru copii de a utiliza

258.34lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


În acest SKU 1: cu 20 buc 10M PLA=200M cu incandescență cu filament nu mai este cu cutie de cadou. 2: cu 40 de modele de copia modelul și cu protejarea film foaie , faceți Clic pe pozei de mai jos pentru a afla mai multe despre copia modelul

Memento : adaptor de alimentare implicit ca NE-standard, dar UE și GB standard, de asemenea, disponibile, vă rugăm să ne lăsați un mesaj despre cerințele dumneavoastră atunci când plasați comanda

Nou Cadou

Am colectat unele electronice 3d stilou desen modle pentru tine, ca mai jos prezentate, dacă doriți aceasta, vă rugăm să lăsați adresa de e-mail, va vom trimite la tine

Nostru Săptămânal Stoc

Garanție

1 An garanție standard oferite de fabrica de la articol semnat nota de livrare.Deoarece internaționale scumpe costul de transport maritim, înlocuiți piesele defecte vor fi alegerea Nr. 1 atunci când începe după vânzarea de servicii, numai elementele grav avariate care nu poate fix de înlocuire, atunci vom accepta set complet de schimb.

De transport maritim și de Serviciu

Este nevoie de aproximativ 1-3 zile lucrătoare, atunci când comanda dvs. a confirmat, vom alege cele mai bune servicii disponibile, cum ar fi DHL,UPS,Fedex pentru pachetul standard, pachet special se va schimba la e-mail înregistrată sau expeditor agenția recomandată de drum. Aceasta va dura aproximativ 7 la 20 de zile de la mână. Dacă nu primi produsul in termen de 20 de zile. Vă rugăm să ne e-mail imediat.

Nu suntem răspuns orice datorie în clientul de țară, de obicei ne declare valoare mai mică decât ai plătit atât la maxim tai cost, dacă doriți să ne declare o valoare reală, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, atunci când plasați comanda .

Achiziționarea De Instrucțiuni

La momentul achiziției, vă rugăm să includeți următoarele informații în Scopul de zona de comentarii:

Un număr de telefon de contact numai pentru transportul maritim scopuri. (International livrare necesar zodia ta deci am nevoie de numărul dvs. de telefon și promisiunea nu împărtășesc informații cu terțe părți)

Plata

Escrow

Card De Credit

Rambursare

Ne asumam responsabilitatea timpul de livrare. Dacă nu primiți articol, vă vom returna INTEGRAL banii sau trimite un nou element în funcție de cerere.

Suport Tehnic

Dacă aveți nevoie de asistență pe site-element problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Avem un profesionist de suport tehnic grup pentru toate element de vânzare. Dacă aveți nevoie de asistență pe site-element problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sprijinul nostru tehnic va fi acolo pentru a vă ajuta

Feedback-Ul Si Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să trimiteți e-mail nostru de servicii pentru clienti ,vom răspuns în termen de 24 de Ore în zilele lucrătoare, sau puteți lăsa lăsați mesaj în direct la noi în comerț messager.

Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, fără a cere ajutor.

Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 23cm x 15cm (11.81in x 9.06in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Viteza De Imprimare Gratuit reglabil
Material Dimensiuni 1,75 mm
Imprimarea temperatura ABS 180-210℃,PLA160-170℃
Nume De Brand SUNLU
Filament cantitate 10M *22 bobine
Culori Negru/Albastru/Alb/Verde
Aplicabile Materialului pla abs
Dimensiune 180*24*24mm
Accesorii 3D pen*1,*adaptor 1,manual*1, 5m cu incandescență*22,
Tensiune de Alimentare adaptor 12V 2A 24W 100/250V 2A
Garanție 1 ani
Tip Adaptor NE-A UNIT UE
Numărul De Model SL300

Produse similare