Cthink De Bună Calitate Se Ingroase Lungă Haină De Lână Femei Cald Slim Nouă Sfert Maneca Solide Femei De Îmbrăcăminte De Moda Haine De Iarna Femei

379.13lei

Adauga la lista dorintelor

Jachete & Coats

Descriere produs


Caracteristici: Material: de înaltă calitate, 45% bumbac si 45% poliester si 10% altele Ocazie: Moda Culoare: 4 culori Dimensiune : sunt 3 dimensiuni pentru următoarea listă vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual, multumesc (Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch)

NOTĂ : vă Rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra!!!

dimensiune: Centimetru M piept:100cm umăr:54cm maneca:35cm răscroială a mânecii:38 cm maneca deschis:32cm talie:96cm sold:98 cm lungime:106cm L piept:104cm umăr:55cm maneca:36cm răscroială a mânecii:39cm maneca deschis:33cm talie:100 cm șold:102cm lungime:107cm XL piept:108cm umăr:56 cm maneca:37 cm răscroială a mânecii:40cm maneca deschis:34cm talie:104cm șold:106cm lungime:108cm dimensiunea Faianta, unitate: cm. Fără a se întinde, nu ia în considerare date în domeniul elastic, marja de eroare de 1 ~ 3 cm

Notă:

1>Aceasta este dimensiunea Asia, te rog ignora tag-ul, nu pur și simplu alegeți-l prin S/M/L, să ia o privire la detaliată măsurare în mărime de masă și compara cu dimensiunea corpului pentru a obține dreptul de a se potrivi. Vă mulțumesc! Bucurați-vă de cumpărături în Cthink!

2>din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!

3> când vezi modelul poartă, că e fotografie de publicitate, atunci când vezi articol de pe umeraș, e adevărat fotografie, și că va fi la fel ca voi primi.

Pachetul de Conținut: 1 buc haine (nu include accesorii) 1 buc cadou

Poze reale show (elementul pe care ați primit-o este la fel cu următoarea imagine)

Fabrica de imagini arată

Livrare:

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport,va Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră,Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la destinatar al elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții originale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi ,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme:

Ca toate sau rochiile noastre sunt cusute de mână și client adaptate, terminat rochia poate varia de aproximativ ±1 inch în specificată măsurători.

Pentru a se asigura că rochia ta va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate rochiile noastre cu material adițional, în cusături, pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință,dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări ,puteți contract-ne direct.

Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal etc. Cu toate acestea,dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu tiems sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

start173003911076507

end173003911076507

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.8kg (3.97lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Dimensiune M, L, XL
Maneca Stil Regulat
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Material Bumbac,Lână
Numărul De Model CM273
Guler Guler de Turn-down
Tip De Închidere Acoperite Buton
Nume De Brand Cthink
Stil Birou Doamnă
Model Tip Solid
Lungime maneca(cm) Plin
Tip Slim
Îmbrăcăminte De Tip Lână & Amestecuri
Decor Buzunare
Gen Femei
Compoziția Materialului 45% bumbac si 45% poliester si 10% altele

Produse similare