Din oțel inoxidabil Reglabil de Tort cu Inel Face Prăjituri De la 6" la 12" de Înaltă Calitate Eco-Friendly, Instrumente de Copt Tort Mucegai

38.35lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Produsul Des.

material: otel Inoxidabil

DIMENSIUNE: Dia. mini. 15.5 cm/Max.29.5 cm

7.5 cm(H)

Ambalare: Fiecare într-un giftbox sau whitebox

Despre Usd:

Toate en-gros de bunuri sunt trimise prin DHL sau UPS sau Fedex în mod implicit.

Despre Transport Termenii:

Va Vom Trimite Comanda Dvs. În Termen De 3 Zile După Ce Am Primit Plata Dvs. Vă Rugăm Să Alegeți De Transport Sunt Doriți.Pentru Transport , Am Dori să Introducă Detaliile Aici :

(1). Transport gratuit Pentru E-pachetul sau China Post Air Mail și Vilatudor.ro Standard de Transport maritim . Dacă Sunteți Dispus Să Utilizeze Exprima De Transport Maritim , Trebuie Să Plătească Un Cost Suplimentar Pentru Comanda .

(2). E-pachetul este Numai Pentru NOI și Ucraina și Federația rusă Client, Este Nevoie de aproximativ 15-30 de Zile Pentru a Ajunge .

(3). China Post Air Mail este Trimis La cel Mai de Client, Este Nevoie de aproximativ 45-75 de Zile Pentru a Ajunge. Brazilia nevoie de aproximativ 60-90 de zile.

(4). Dacă Alegeți EMS / UPS de Transport maritim , Este Nevoie de 7-15 Zile Pentru a Ajunge . Pentru Produsul Care Include Baterie , Vă Sugerăm să Aleg EMS și Expediere UPS Are o Politică Strictă Pentru Baterie Ordine.

După-SalesService: Suntem Un Profesionist De Afaceri A Companiei. Noi Va Oferim Bun Service Post-Vânzare Pentru Tine. Dacă Aveți Orice Întrebare Despre Produsul Sau Serviciul Nostru, vă Rugăm să Trimite un Mesaj La NOI. Vom Răspunde CÂT mai Curând Posibil.

Feedback : Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Plin de Stele și Feedback Bun Pentru noi .Feedback-ul dvs. ne va Încuraja Face mai Bine În Continuare .

Multumesc!!!

Despre Produse:

Toate pozele au fost 100% realizate cu produse reale. Dar din cauza unor incontrolabile motiv, cum ar fi lumina sau unghiulare sau a ecranului de computer abatere, culoarea poate fi un pic diferit între imagini și produse reale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 28cm (9.84in x 3.94in x 11.02in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand TORT ESWEET TORT DE DECORARE INSTRUMENTE DE COPT
Caracteristică Eco-Friendly
culoare Argint
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model BH0012
Dimensiune Dia. mini.15.5cm /Max.29.5cm
Tip Tort De Instrumente
Funcția extensibil
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Înălțime 7.5 cm(H)
certificare CIQ,SGS

Produse similare