Uimitoare Pata Albă Iubita Rochie De Bal Rochie De Mireasa 2018 Personalizat Cu Frumos Aplici Eșarfe Vestidos De Novia

947.93lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Bine ati venit la nostru magazin de rochii de vis

Când ai de gând să cumpăr o rochie de la noi, vă rugăm să citiți clar ca mai jos :

1. Vă rugăm să verificați dimensiunea Bust , Talie , Șold Dimensiune , înălțime Natural cu dimensiuni standard,și dacă nu sunteți sigur de dimensiunea, atunci vă rugăm să scrieți la serviciul nostru pentru clienți, vă mulțumesc; 2. De asemenea, China Post Air Mail este foarte lent , astfel încât atunci când vă alegeți China Post Air Mail, vă rugăm să verificați dacă ora este ok pentru tine; și Dacă ai nevoie de o rochie de Urgență , atunci puteți alege e-EMS Express, EMS Express, DHL Express, UPS-uri etc, aceste Express sunt de mare viteză,multumesc.

3. De asemenea, putem oferi cea mai bună calitate și serviciu, asa ca alege-ne,dreptul dvs. de a alege . 4. Și aceasta rochie este in stoc,si ca de obicei ne poate trimite rochii pentru tine in 2~3 zile lucrătoare după ce plata dvs. ,dacă Costom Made,aproximativ 18 zile va trimis rochia ta,mulțumesc. Pentru Personalizat Rochie, vă rugăm să completați formatul de mai jos și să ne ofere, atunci când plasați comanda. 1. Bust: Cm/Cm 2. Talie: Cm/3 Inci. Solduri: Cm/Inch 4. Gol Spre Podea, Fără Toc: Cm/5 Inci. Fizice Înălțime: Cm/Cm 6. Înălțimea de Tocuri: Cm/Cm 7. Rochie de Închidere(cu Fermoar sau Dantelă Sus?): (De obicei, va recomandam Dantelă Sus) 8. Rochie de Culoare( vă Rugăm să selectați o Culoare Nr. din Graficul nostru de Culoare): Culoarea No. 9. Purta Data: 10. Orice alt speciale requirment dacă aveți, de asemenea, pls lasa-ne,vă mulțumesc. Aceasta rochie de mireasa este confectionata din tul si organza, iar captuseala este din satin. Este cu decolteu si talie bascilor în rochie de bal silueta cu catedrala tren. Corsetul este decorat cu broderie rafinat și baghete și pietre. Este atât de elegant și minunat. Prodect Show Dimensiune Standard Grafic Cum Pentru A Măsura Culoare Diagramă

Procesul De Producție

Politica de transport Noi magazin de prin China Post Air Mail(avea urmări numărul)de transport acest produs la nivel Mondial.Poșta va avea 25 la 30 de zile lucrătoare pentru livrare. Clienții va fi responsabil pentru furnizarea de noi cu cele corecte informații de transport maritim în timpul checkout.Vă rugăm să verificați înainte de a finaliza procesul de checkout.Noi și compania noastră de transport nu va acoperi pachete de pierdut din cauza adresă incorectă a informațiilor furnizate de către client. Asigurați-vă că Adresa este corectă.Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare. Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. Poșta va avea 25 la 30 de zile lucrătoare pentru livrare.Elemente va dura mai mult timp pentru a ajunge din cauza vămuire perioadă. Dacă aveți nevoie de ea urgent,vom folosi livrare expres, cum ar fi DHL/UPS(Rapid Nava pe săptămână timp Ajunge)să livreze produsul,dar ai nevoie pentru a alege aceste mod de transport maritim, atunci când achiziționați acest produs. Cu orice întrebări sau orice alte informații, vă Rugăm să ne contactați în primul rând. Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți că taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare. Politica de plata Escrow este securizată GRATUITĂ de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile. Acest serviciu asigură că plata este eliberat de către furnizor numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii.Puteți plăti, de asemenea, prin alte modalități, care pot fi acceptate pe Vilatudor.ro. Politica de returnare a se Întoarce acceptată în termen de 30 de Zile(de când cumpărătorul a primit element) de Restituire având ca Banii Înapoi sau Schimb Reveni transport platit de Cumparator Suplimentare politica de returnare detalii :rochia nu trebuie să fie utilizate,nu murdar,nu miros. Politica Feedback-ul Feedback-ul este important pentru mine și pentru tine, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să Posta un feedback bun pentru mine,Vom face, de asemenea, că pentru tine,dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ imediat,vă rugăm să ne contactați în primul rând, indiferent ce se întâmplă , Noi credem că putem găsi un mai bun mod de a rezolva problema .Dacă nu, Posta feedback-ul Negativ Nu este târziu. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Așteptăm cu nerăbdare pentru comentariu și feedback-ul. Noi cu adevărat rog ca dumnezeu să binecuvânteze familia ta au un noroc. Noroc bun venit și de familie și prietenul tău la magazinul nostru din nou. Sperăm că rochia ar putea aduce fericit pentru tine si familia ta.Noroc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Decor Aplici,Eșarfe
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Design Spate Buton
Alb Strapless
Maneca Stil Regulat
Imagini Reale Da
Tip De Element Rochii De Mireasa
Lungime maneca(cm) Scurt
Decolteu Draga mea
Talia A scăzut
Silueta Rochie De Bal
Tren Capela Tren
Built-in Sutien Da
Rochie De Mireasa Tesatura Satin Lucios
Pentru Femeile Gravide Da
Numărul De Model HS0010
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, 14W
Nume De Brand EBDOING

Produse similare