Original inlocuire reparare parte 32ohm 40 mm Difuzor pentru Onkyo ES-FC300 Casti DIY 40mm Titan drivere include capacul frontal

31.89lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


De schimb originale parte 32ohm 40 mm Difuzor pentru Onkyo ES-FC300 Casti DIY 40mm Titan drivere include capacul frontal

Acest lucru este original difuzoare Onkyo, original, casti pret aproximativ USD149. Acest difuzor includ originale capac față, dacă vrei să DIY de căști cu acest difuzor, trebuie să demontați difuzorul tine.

Această listă doar pentru 1buc vorbitor, dacă doriți să DIY un căști, aveți nevoie pentru a cumpara 2 buc

Tip unitate: Dinamic Titan driverelor

Difuzor diametru: Ф40mm

Impedanta: 32Ω

Ieșire de nivel de presiune acustică: 97dB / mW

Răspuns în frecvență: 10Hz-27kHz

Putere maximă de intrare: 1000mW

Gamă largă de Titan Drivere - Onkyo ES-FC300s caracteristică 40 mm gama completa de titan drivere, îmbrăcate într-un solid de aluminiu carcase. Șoferii sunt concepute pentru a reproduce un spectru larg de frecvente, și să livreze clare și detaliate de performanță în mid-range spre high. Și-a exprimat pentru a extrage viață și de energie provenind din toate tipurile de muzica, șoferii sunt simpatic pentru formate audio comprimate, fără a sacrifica sensibilitate pentru pierderi și 192/24 de redare.

40mm Titan drivere pentru sunet mai clar, adăpostite în sub-camere de adânc, bass bine definit

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor în vamă, dar nu vă faceți griji, întotdeauna ne-am declara o valoare scăzută și mark fel de cadou sau de probă, pentru a evita probleme fiscale.

Transport și predarea

China Post normal, par avion, China Post epacket, HongKong Post airmail, și EMS nostru este de preferat servicii de transport maritim, de asemenea, oferim alte servicii de transport maritim prin intermediul TNT,DHL,Fedex și UPS,etc.(Addtional mare costul de transport maritim poate necesar)

REȚINEȚI : noi nu facem afaceri cu statul Illinois și nu putem livra orice să Illinois,statele UNITE ale americii.

Restituire/Schimb

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a schimba elementul sau de a reveni pentru a obține rambursarea. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim, dacă nu din vina noastră.

2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 7 zile după ce a livrat, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Afaceri

Dacă sunteți client vechi poate obține o reducere atunci când vrei să cumperi ceva nou, vă rugăm să contactați-mă dacă sunteți. De asemenea, salutăm afaceri en-gros, pentru mai multe produse va rugam sa ne contactati, multumesc. avertizare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Pachet No
Nume De Brand TENNMAK
Dimensiune 40mm
Material Plastic
culoare Negru
Tip De Element unitate difuzor
Numărul De Model ES-FC300

Produse similare