Baby Bunny Costum De Animal Copii Onesies Iepure Alb Animal De Lux Costum Salopeta Pijama Copii Copii Mici Dimensiuni 2-12 Ani

92.61lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Baby Bunny Costum De Animal Copii Onesies Iepure Alb Animal De Lux Costum Salopeta Pijama Copii Copii Mici Dimensiuni 2-12 Ani

Nume Produs: Animal Cosplay

Caracter: Iepure

Material: Fleece

Pachetul Include: Salopeta Greutate: 0,4 kg

Termenii de serviciu

Plata:

1) Aliepress acceptă următoarele metode de plată: Visa, Mastercard, QIWI, Western Union, T/T(transfer bancar).

2) vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda după ce a primit elemente în stare bună, pentru că atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru, numai după ce ai confirmat comanda, plata este terminat.

3) Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor. Dacă aveți orice problemă cu privire la plata, vă rugăm să faceți Clic Aici: http://Vilatudor.ro/help/home.html#center

4) Cumpărătorul proteja: Aliepress eliberați plată numai la noi după ce a confirma livrarea comenzii.

Transport :

1) Am doar nava ta confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

2) "Transport Gratuit" articol va fi publicat de "China Post Air Mail" cu urmărire on-line, nu toate tara transport gratuit! Termenul de livrare mediu este de 15~30 de zile, pentru Rusia/Brazilia va fi de 25 de~45 de zile. În caz de rush hour sau naționale de întârziere, timpul de livrare va fi mai mult de 60 de zile, vă rugăm să înțelegeți.

3) vă recomandăm să alegeți International Express EMS/DHL/UPS/TNT dacă doriți o livrare mai rapidă. Și vă puteți bucura de reducere de pret, dar taxa de transport ar trebui să fie taxat.

4) Dacă nu ați primit bunurile în 50 de zile (90%Rusia si Brazilia), va RUGAM sa ne contactati pentru o perioadă de prelungire,

NU deschide disputa pentru acest motiv, deoarece livrare este complet vânzător de control, ar trebui să fie Post office datoria, orice Litigiu nu este de gând să vă ajuta să obțineți bunuri mai repede.

5) de Transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente și alte incertitudini. Nu putem garanta timpul de sosire.

6) transportul maritim este o mare durere de cap atât pentru cumpărător și vânzător, o înțelegere reciprocă este extrem de necesare. Dacă vă displace aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să nu liciteze. Nu vrem pentru a obține un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.

7) prețul Nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe. Pentru a-ți plăti impozitul minim, vom declara ca "cadou" sau "proba" cu valoare scăzută. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

8) vă Rugăm să rețineți: cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxa de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot influența timpul de livrare.

Politica De Retur :

1) Toate elementele în termen de o lună sunt în garanție pentru schimb.

2) produsele Defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați primit coletul. Și toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original.

3) poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce am primit returnarea produsului.

4) cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

5) Vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi clienții.

Feedback-ul :

1) scopul Nostru este de a vă asigurați că puteți avea o plăcută la cumpărături on-line. Ne vom asigura că puteți cumpăra același sau mai mare produse de Calitate cu preț mai mic de la magazinul nostru.

2) Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să spuneți-ne în timp, înainte de comentariile dvs. și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cât mai curând posibil.

3) Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii pentru cumpărare. Vom aprecia dacă ați lăsa un mesaj pozitiv. Sper că vom putea menține pe termen lung relație de afaceri. Vă mulțumim foarte mult.

4) în Plus, nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după vânzare, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Contactați-Ne:

1) Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

2) Vom răspunde cât mai repede posibil. Și suntem atât de bucuroși să răspundă la orice întrebare pe care o ai!

3) putem răspunde e-Mail în termen de 24 de ore.

Vă Mulțumim Pentru Sprijinul Dumneavoastră!

FAQ:

Q: Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: card de credit; moneybooker;T/T, western union.

Q: Cât de mult costurile de livrare în țara mea?

O:Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail care este transport gratuit la 26 de țări după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore.

Pentru alte țări sau pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să permite întreaga costul de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Lungime Maneca complet maneca
Tema 2 Iepure Alb Costume De Animale
Material Fleece
Numele Departamentului Copii
cuvinte cheie 2 copii onesies
Tip De Element copii costum de animal
Caractere Iepure
Componente Salopete & Salopetă
Numărul De Model YW1-XTZ01
Nume De Brand AuraPicco
cuvinte cheie 3 Costum Copii Iepuras
Utilizare Specială Costume
Dimensiune S, M, L, XL, XXL
Cosplay Categorie animale cosplay
Gen Unisex
Tip De Sursă vacanta
Element nume iepure rochie fancy
Tema 1 Copii, Cadouri de Ziua
cuvinte cheie 1 Costume de Halloween pentru copii

Produse similare