5 Paris/Lot Doamna Lenjerie De Corp Din Bumbac Cutie De Cadou Pachet Negru Gri Alb Culoare Solidă Se Amestecă Talie Joasa Respirabil Fata Sexy Student Boxeri

22.33lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


Notă:

1. Indiciu pentru a alege dimensiunea corectă, utilizați similare îmbrăcăminte pentru a compara cu dimensiunea.

2. Vă rugăm să ignore dimensiunea etichetelor vine cu o cârpă. Dimensiunea etichetelor, uneori, poate fi mai mult decât o descriere dimensiuni, deoarece acestea sunt pentru Chinezi. Suntem 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.

3. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.

4. Avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru și a trimis colete.

5. Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

6. Un pic de fir este o situație normală ,nu pot permis ,dacă nu vrei ,pls nu face ordine

7. suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de servicii terți,dar coletul a nu ajunge în timp de așteptat, vă rugăm să ne contactați ,vă vom ajuta să urmăriți-l și dă-o mulțumit de răspuns

Despre Plată

Puteti plati prin Western Union , Moneybookers , Visa , MasterCard, carduri de credit , Transfer Bancar .

Dacă aveți nevoie să plătească într-un alt mod, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi o altă metodă de plată.

Vă rugăm să efectuați plata în termen de 3 zile .

Dacă aveți orice problemă cu privire la plata, vă rugăm să ne informați.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumperi

Despre Transport

Articolele vor fi expediate prin Post Air Mail , EMS , epacket , DHL , FedEx sau UPS . Vă rugăm să alegeți una din serviciul de transport maritim vrei: 1.China Post Air Parcel ( transport Gratuit în Majoritatea țărilor) (mai puțin de 2 KG) va dura aproximativ 15-30 de zile lucrătoare pentru a ajunge sau mai mult în timpul sezonului de vacanta, Oferim număr de urmărire. ( Un timp vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta Poate fi de până la 40-60 de zile.). 2. Puteți alege EMS (mai mult de 150 de dolari va fi liber), va dura aproximativ 7-25 zile lucrătoare (foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine. 3. Transport prin DHL,UPS sau FEDEX sunt de asemenea disponibile, dacă doriți să plătiți taxe suplimentare sau comanda ajunge la o cantitate mare. Aceasta va dura aproximativ 3-7 zile lucratoare de zile.

Vă rugăm să confirmați corect adresa de livrare si telefon . Toate produsele noastre vor fi livrate la adresa de livrare care a oferit de către cumpărători.

De urmărire on-line disponibile. Număr de urmărire și site-ul va fi oferit odată articole expediate.

Ps: Vom oferi combina transportul maritim, dar taxa de transport depinde de greutatea de elemente. Deci, dacă doriți pentru a face combina de transport maritim, vă rugăm să ne dea numele elementului doriți, și vom calcula prețul total, inclusiv de transport maritim.

Despre Feedback-Ul

Articolele vor fi expediate prin Post Air Mail , EMS , epacket , DHL , FedEx sau UPS . Vă rugăm să alegeți una din serviciul de transport maritim vrei:

China Post Air Parcel ( transport Gratuit în Majoritatea țărilor) (mai puțin de 2 KG) va dura aproximativ 15-30 de zile lucrătoare pentru a ajunge sau mai mult în timpul sezonului de vacanta, Oferim număr de urmărire. ( Un timp vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta Poate fi de până la 40-60 de zile.).

Puteți alege EMS (mai mult de 150 de dolari va fi liber), va dura aproximativ 7-25 zile lucrătoare (foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine)

Transport prin DHL,UPS sau FEDEX sunt de asemenea disponibile, dacă doriți să plătiți taxe suplimentare sau comanda ajunge la o cantitate mare. Aceasta va dura aproximativ 3-7 zile lucratoare de zile.

Vă rugăm să confirmați corect adresa de livrare si telefon . Toate produsele noastre vor fi livrate la adresa de livrare care a oferit de către cumpărători.

De urmărire on-line disponibile. Număr de urmărire și site-ul va fi oferit odată articole expediate.

Ps: Vom oferi combina transportul maritim, dar taxa de transport depinde de greutatea de elemente. Deci, dacă doriți pentru a face combina de transport maritim, vă rugăm să ne dea numele elementului doriți, și vom calcula prețul total, inclusiv de transport maritim.

Despre Feedback-Ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre , vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .E foarte important! Vă mulțumesc!

Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Răbdare și înțelegere sunt virtuțile. Noi vă va oferi membru VIP pentru clientii bun bazate pe cooperarea noastră recorduri!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Sugestiv Sexual No
Gen Femei
Obscene Imagine No
Creșterea Tip low-Creștere
Chiloții Tip Boxeri
Tip De Element Chilotei
Forma de ambalare Cutie cutie
Compoziția Materialului Bumbac
Numărul De Model 3.76-4.10%25
Stil Boxeri
Nume De Brand Jeseca
Material Bumbac
tesatura numele Bumbac
Pigment 6
Dimensiune XL,L
componente de material 95
Tipul De Talie naștere scăzut
Decor Nici unul
Funcția aer respirabil
Model Tip Solid
Model Culoare Solidă

Produse similare