10buc Transport Gratuit 1Mod 15x15x1000mm 1 M spur Gear rack dreptul de dinți Gear rack de Precizie cnc rack (dinți drepți) Dințate

859.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Rusia : vă Rugăm să furnizați numele Complet al destinatarului. Coreea : vă Rugăm să oferiți 5 Cifre Codul Poștal. Brazilia : vă Rugăm să furnizați receptor NU CPF sau CNPJ NU, UPS trebuie să solicite și trebuie să declare valoarea reala, sper să-l înțeleagă. În scopul de a asigura livrarea cu succes, vă Rugăm să furnizați corect numărul de telefon mobil, vă Mulțumesc!

Transport gratuit 1Mod 15x15x1000mm spur Gear rack dreptul de dinți Gear rack de Precizie cnc rack (dinți drepți) Dințat rack +4buc 1mod 24teeth de viteze 8mm teava

Lista de ambalare

10buc 1mod 15*15*rack 1000mm

4buc 1mod 24teeth de viteze 8mm teava

Latimea : 15mm

Grosime : 15mm

Lungime :1000mm

Materail : 45# oțel

Forma : Rack

Locație : unelte de Externe

Forma : drept dinti

Suprafata dintelui duritate: călit

Acest lucru poate fi folosit in Masina de Rectificat, Import CNC.

Greutate netă: 1,5 KG

Caracteristici : 45 oțel călit cu duritate și finețea, atentie acest produs nu este stins, s-a stins pretentiosi clienti nevoie de noi, trebuie să adăugați 4 USD/metru "Modulul" este raportul dintre doi dinți adiacente de aceeași parte a dinților între profilul dintelui și teren t de pi π m (modulul) = t (pitch) / π (3.14) Sfat diametrul D = numărul de dinți Z +2 * modulul M Gear pitch = 4.71 * modulul M de Viteze adâncime =3.375 * modulul M

Patru clase rack

Prima este: nu tratate termic Al doilea: să fie stins în al Treilea rând: pentru echipament de precizie, și mai mult pentru export în al Patrulea rând: de înaltă frecvență, călire și tempering tratament (duritate mare și rezistență ridicată la uzură uz personal este recomandat) tehnologie de Procesare Sfaturi: Ca acesta este transport gratuit pentru unele țări, așa că va alege cel mai bun mod de transport atunci când îl cumpărați, precum alegeți DHL, dar poate ne va trimite la tine prin UPS SAU FEDEX SAU TNT SAU CDEK(felul nostru) și nu ai observat înainte de expediere, dacă vă deranjează, vă rugăm să nu-l cumpere. În Brazilia, trebuie să de UP-uri, și trebuie să declare valoarea reală, și trebuie să nevoie de cumpărător CPF NR. fără ea, UPS nu acceptă livrare! În Rusia, vom folosi de obicei CDEK.

Notificare:

1. După comandă, vă rugăm să păstrați adresa dvs. de E-mail poate fi contactat.

Dacă au nevoie de cantități mari, vă rugăm să ne contactați pentru a obține cel mai bun preț en-gros și costul de transport maritim.

2. Suntem cele mai procesiune /fiabile producătorul/furnizorul de Motor Electric și Accesorii în China Continentală.

Întotdeauna vom efort pentru a oferi nu numai produse de înaltă calitate, preț rezonabil, dar, de asemenea, în condiții de siguranță și convenabil de cumpărare mediu. Întrebări și sugestii sunt apreciate.

Transport Sfaturi:

1. Avem aproape toate produsele în stoc, vă vom trimite în 24 de ore.

2. Normal Express : Am----Agent----DHL/FedEx----Client . Pachet DHL/FedEx cost total de 3 zile. Numărul de urmărire va ieși în 3 zile.

Dacă aveți nevoie de a trimite direct la DHL/FedEx, se va salva de 3 zile, costul este de 5~10 ori de Normal.

3. Post Air Mail, uneori, va fi întârziere, pls nu pleca o 1~3 stele feedback-ul din cauza asta.

Dacă întârzierea livrării , pls contactati-ne extinde confirma timp înainte de litigiu. Și să păstreze legătura. E repect pentru noi.

4. Dacă sunteți în Zonă de la Distanță de DHL/FEDEX, ne rezervăm dreptul de încărcare de la Distanță contra Cost.

5.Ne-ar declara întotdeauna valoare mai mică pentru a evita plata impozitelor. Sau pls specifica declarate, pentru a evita probleme inutile la vamă.

Clienții responsabil pentru taxe vamale .

Transport semn vă Rugăm să deschideți ambalajul și verificați dacă există unele daune înainte de a semna, dacă există unele daune , vă rugăm să nu semneze și să ne contactați imediat Vom alege cel mai bun mod de a expedia produsele la tine dacă curier-ai ales ca nu-i bine să Clearance-Am expediat la worldwidebut Dacă țara dumneavoastră este personalizat este strictă, vă rugăm să ne contactați înainte de a licita pentru a verifica detaliu și confirmat.

Plata banca TT,western union,moenybook,moenygram etc Plata trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la sfârșitul perioadei de licitație taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Restituire atunci Când aveți parcelă,și nu este mulțumit de bunuri sau este alta problema ca rupt,pls spune-ne detaliu motiv și de a oferi fotografii de Orice motiv necesare pentru rambursare. Elementul trebuie să fie în starea inițială și nici daune fizice. Cumpărător responsabil pentru toate costurile de transport maritim

Contactați-ne bun venit clienți din întreaga lume se intereseze și întrebări,vom încerca să facem noastre cele mai bune pentru feedback-ul clientului de e-mail în termen de 1 zile lucrătoare. Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 100cm x 15cm x 15cm (39.37in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 15.0kg (33.07lb.)
Material Oțel
Profilul Dintelui Spur Gear
Unghi De Presiune 20
Prelucrare Hobbing
Forma Ultimul
Standard sau Non-standard Standard
Direcția Dreapta
Numărul De Model 1M-15x15x1000mm

Produse similare