AluHotend 1,75 mm acționare Directă hotend pentru Reprap Imprimante 3D J-cap Compatibil Groovemount, 0.3/0.4/0.5 mm Duza

61.73lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Duza

diametru: 0,3 mm, 0.4 mm, 0.5 mm optional.

Hrana diametru admisie : 1,75 mm diametru Admisie

Te rog, lasă-ne mesajul tău despre care diametrul Duzei de dimensiunea care aveți nevoie, atunci când comanda.

Sau ne va livra 0,4 mm Duză și 1,75 mm Alimentare diametru admisie ca default

Descriere: Aluhotend-1,75 mm este special conceput pentru utilizare generală de înaltă rezoluție de imprimare, cu PLA , ABS si NYLON. Acesta dispune de un PTFE pentru un grad ridicat de fiabilitate și fără probleme de imprimare ,Acest hotend necesită o suflare ventilator pe radiator pentru buna funcționare(ventilator nu este inclus în această listă). La Aluhotend numai greutăți aproximativ 20g, foarte ușoare și mici. Acolo este un tub PTFE în heatbreak pentru imprimarea mai ușor și nu este ușor de obtinerea blocat. Vom folosi E3D V6 bloc de încălzire, există două avantaje:

1 , tub de încălzire deschiderea comutatorului adjustably gauri de fixare , diametrul tub de încălzire pentru a permite o mai mare eroare , eroarea în diametru tub de încălzire pentru a cumpăra atâta timp cât nu sunt foarte mari, pot fi strânse prin ajustarea șurubului de lângă ea.

2 , fix modalități de a îmbunătăți termistor garnitura + șurub de fixare , pe cap de extrudare este mai curat , proaspăt, în timp ce, de asemenea, a fi nevoie să vă faceți griji cu mult termistor off. Am expediat la 12V încălzire în mod implicit, dacă aveți nevoie de 24V încălzire, vă rugăm să ne lăsați o notă atunci când comanda.

Lista de pachete

1 x Aluhotend cu duza(PTFE tub în Heatbreak este inclus)

1x 1 metru lungime Încălzire

1x 1 metru lungime 100K termistor NTC

Plata

> Acceptăm Vilatudor.ro Escrow ca metoda noastra de plată, altele cale vă rugăm să ne contactați.

Transport > Noastre de zi de livrare pentru elemente normale va fi de aproximativ 5 zile la 15 zile de la următoarele țări: statele UNITE ale americii, Marea Britanie, Franța, Canada, Australia, Rusia.

> Am să vă trimit articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este eliminat.

>Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă, așa că am expediat doar elementele de la Vilatudor.ro adresa.

>O dată de livrare, va vom trimite un număr de urmărire, de obicei, durează 3 -8 zile lucrătoare pentru a face de urmărire de informatii on-line, dacă nu primesc articol în termen de 30 de zile lucrătoare, vă rugăm să ne contactați.

Se întoarce

> Dacă nu sunteți mulțumit cu dvs. de cumpărare pentru orice motiv, puteți returna produsul la noi, vă rugăm să trimiteți e-mail-ne înainte de a se întoarce.

> Trebuie să fie returnate în termen de 14 zile, taxă de retur va fi platit de cumparator.

>Odată ce vom obține elementul vom face schimb sau de a returna banii, dar nu, inclusiv de transport maritim și de manipulare și taxa de asigurare.

>Dacă vă întoarceți parte a fost folosit, nu putem accepta și restituire

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
Numărul De Model Aluhotend
Tip De Element J-cap
Nume De Brand REPRAP

Produse similare