10buc/lot Wama CR2025 Butonul Baterii 3V 2 Metri de Sudare Lipire Pini Accesorii 180 de grade Coin bateriei Personalizate Realizate

21.20lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


10buc/lot Wama CR2025 Butonul Baterii 3V 2 Metri de Sudare Lipire Pini Accesorii 180 de grade Coin bateriei Personalizate Realizate

Caracteristicile produselor:

litiu mangan butonul bateriei este un primar baterie, nu poate fi acuzat, tensiunea nominală este de 3V, încetarea tensiune de 2V, sa standardl curent de lucru de 0,1-0,2 mA.

Se folosește un foarte stabil chimic proprietăți de dioxid de mangan ca material catodic, utilizați o foarte mare putere de litiu metal ca material anod.

Rata medie anuală de reducere a capacității de baterii este mai mult de 2%, viață lungă de lucru.

Bateriile utilizare semi-structura sigilate cu mare siguranță.

Aceste Litiu-mangan baterii buton poate lucra cu interval de temperatură -20 la +60 de grade Celsius, în condiții normale.

Notă: aceste batteris sunt celule primare, nu poate fi acuzat.

Pachetul include:

10 bucăți de CR2025 sudare picioare baterii.

aceste baterii sunt personalizate realizate, este nevoie de mai mult timp pentru a produce, cumpărătorul ar trebui să știe asta înainte de a plasa comanda.

multumesc.

Feedback

1. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca feedback neutru sau negativ.

Transport

1. Prieteni ruși, vă rugăm să completați în receptor numele complet atunci când plasați comanda din cauza noii politici de Post rus de Birou.

2. Rusia Cumpărător rețineți că, în unele zone din rusia sunt prea îndepărtate de expediere, unii cumpărători ar trebui să plătească mai mult de 5 $pentru addittional taxa de transport maritim, atunci când cumpărătorul alege RETS-EXPRESS . În caz contrar, s-ar putea schimba altă metodă de transport maritim pentru a livra comenzile.

3. Acumulator baterie elemente sunt obiecte explozive, metoda de transport maritim s-ar putea schimba atunci când coletul a fost expediat, unele parcele sunt transportate pe calea ferată sau prin aer, ar fi întârziere în tranzit, vă rugăm să ne contactați după ce coletul este în întârziere.

Despre Noi

Pentru orice întrebare și de anchetă, vă rugăm să fie liber să ne contactați.

Fabrica de afișare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiune 20*2.5mm
Capacitate Nominală 150mAh
Tensiune Nominală 3V
Temperatura de lucru -20~+60 grade Celsius
Tip Baterie LiMnO2
Certificat SGS/ROHS/CE/AMS/UN38.3/IOS9001
Numărul De Model dcCR2025H-3x10
Caracteristică celule primare
Nume De Brand WAMA

Produse similare