En-gros de 250 de filtre/lot 9mm Standard pentru Nefumători Conducta de Filtrare filtre de Carbune, Fumatul Accesorii Pentru Tutun de Pipă

80.34lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Livrare gratuita en-Gros Clasic Filtre pentru Conducte Accesorii de Fumat Promovarea 9mm Filtru Standard Pentru pipe de tutun Cantitate: 25packs într-o singură cutie mare 1lot=25packs=250filters

Vom accepta metode de plată oferite de Vilatudor.ro Escrow. Atunci când face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs.. Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea.

Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Pentru freeshipping, oferim CH Posta cu tracking nr.Oferim DHL,EMS și Fedex,dar nu și transport gratuit.

Dispeceratul este amenajat în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este terminat verificarea de către Vilatudor.ro.

EMS : 7-14 zile de lucru. DHL :5-7 zile de lucru. China Post : 15-25 zile de lucru.

Nu suntem responsabili pentru eventualele accidente întârzieri sau alte probleme care sunt repsonsibility serviciului de transport maritim.

În China, cele mai bune vânzări magazin,satisfacția clientului vine în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface, dacă pentru orice motiv, vă simțiți nemulțumiți de produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom rezolva 100% de toate disputele, răspunzând la toate întrebările și anchete în termen de 24 de ore, și o garanție că ambele părți vor fi fericiți și mulțumiți. Vă îndemnăm să ne contactați înainte de a părăsi un negativ sau neutru comentariu în formularul nostru de feedback.

Noi oferim 7 zile de înlocuire.Vă rugăm să păstrați produsul original și returnați-l în termen de 7 zile. De indata ce vom primi elementele, vom face schimb sau de restituire la tine ASAp.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorul plătește pentru transport Plus Taxe.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

TEL:

86-18952276216

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate multe (250 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 6cm x 13cm (1.97in x 2.36in x 5.12in)
Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Forma Cutie cadou
GW 440g/cutie
Numărul De Model 518
Material Filtre
culoare așa cum se arată mai jos,nava aleatoriu
Nume De Brand pieton
Pachet Pape cutie
Locul de Origine China (Continentală)

Produse similare