Inversă parcare camera Pentru honda accord 7 (2003-2007)2008 2009 2010 din Spate vedere aparat de Fotografiat ccd Waterproof aparat de Fotografiat cu unghi larg de vizualizare

51.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Mare privind Reverse camera cu vedere în Spate pentru honda accord 2003-2010 cele Mai Importante: 1.Camera Retrovizoare veni cu RCA port, se Poate conecta cu dvd Auto care vin cu RCA de intrare Video. 2.Dacă dispozitivul dvs. fără RCA de intrare video, vă rugăm să donot comanda.

Iluminare scăzut nivel în timpul zilei și se poate lucra pe timp de noapte sau întuneric mediu în termen de 3 metri.

CCD senzor de imagine.

Suport video NTSC sistem.

Grad ridicat de impermeabilizare: IP66.

De înaltă definiție și 150 de grade unghi larg de vizualizare.

Aplicabile varietate de vehicule: masina, camion, RV, etc.

Ușor de instalat.

Interfața sa simplă și design modest și de dimensiuni mici nu atrag atenția.

El ajută pentru a evita incidente și accidente abraziune bine.

* 0.01 Lux Iluminare Scăzută pentru Viziune de Noapte

* Cantar Electronic pentru distanta funcția opțională

* Penetrat De Instalare

Senzor de imagine 1/3" CCD PC7070

Sistem semnal PAL/NTSC

Rezolutie orizontala 480 Linii TV

Super-Wide cu Unghi de Vedere de 140º-170º

Numărul de Pixeli 580(H)χ540(V)

Cantar Electronic Da

Obturator Electronic 1/60-1/5000sec

Vreme-dovada IP 67

Unghi de vizualizare 140º-170º

Iesire Video 1Vp-p/75 Ω

Ieșire Audio Nu

Balans De Alb Auto

Sync. Sistemul DC 12V

Alimentare -20ºC~+60ºC

1. Noi, de obicei, procesul de comanda in 48-72 oră după ce ai plătit, este mai bine să verificați adresa dvs. de email în acest timp, dacă avem alte informații necesare de la tine. 2. Nu putem livra la P. O Box e & nu putem livra fără contact intervenție telefonică număr. 3. Pentru a asigura telefon și adresa pe care ai lăsat, vom livra doar la adresa pe care ai lăsat-o în Vilatudor.ro sistem. 4. Pentru Brazilia client, vă rugăm să ne spuneți numărul de Impozit (CNPJ NR. sau CPF NR.), în caz contrar, nu putem procesa comanda. 5. Pentru Rusia client, vă rugăm să selectați EMS ca metodă de expediere, alte companii de transport maritim nu poate clearance-ul vamale. 6. Dacă sunteți la distanță de zona de destinație prin DHL/UPS/Fedex, vom solicita plati suplimentare USD35.00 de zonă de la distanță, taxă, legate de zonă de la distanță vă rugăm să verificați DHL/UPS/Fedex-ul.

Taxele de Import ,taxele nu sunt incluse în preț.Aceste taxe sunt cumparatori resoponsibility Aceste taxe sunt de obicei colectate de către compania de transport(curierat) sau atunci când ridica bunurile . În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara ca'SAMPLE sau CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Pentru orice cereri speciale ,nu ezitați să ne contactați.

Garantia este de UN AN. Și cu formă neregulată furniza suport tehnic profesionist.

Toate produsele sunt bine ambalate, de brand nou, nu a folosit niciodată, nu sunt renovate. E-mail-ne dacă aveți orice problemă tehnică, timpul de instalare și utilizare. De obicei, problema este doar la utilizarea abuzivă și neînțelegere modul de utilizare. Freeform sugerează utilizatorilor să instalați acest element, prin intermediul instalator profesionist.

Fiecare produs este testat inainte de a expediat. Va oferim 14 de Zile Garanție de înlocuire, și să sprijine o modalitate de costul de transport maritim dacă confirmă defect într-o singură lună. Freeform va responsabil pentru costul de transport maritim din China la destinație în timp ce cumpărătorul va achita costul de retur. Vă rugăm să trimiteți-l înapoi la noi în ambalajul original, fără zgârieturi sau deteriorări.

Garanția acoperă pentru produsele cu defect numai. Daune fizice sau de utilizarea necorespunzătoare de către client nu este schimbabil.

Servicii excelente Clientilor este scopul nostru!!! Apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă Rugăm să ne lăsați un comentariu pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tipul De Alarmă Accesorii
Nume Culoare Negru
Material Lentile Plastic + Sticla
Producatorul Auto Honda
Tip De Material ABS
Nume De Brand XEOWYN
Lungimea de Cablu Video 6M
Linia Directoare Da
Shell Material Plastic
Fir sau Wireless Sârmă

Produse similare