12pcs Denisfen Flori Decorative Mini fructe de Padure Roz Plante Artificiale Flori de Plastic pentru Decor Acasă 0430 Transport Gratuit

51.88lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


12pcs Mic Roz de Flori de Plastic Mini Boabe Artificiale Flori de Plastic pentru Decoratiuni 0430 Transport Gratuit dimensiune: aproximativ lungimea de 16cm material: plastic Stimate Client: Multe mulțumiri pentru cumpărare! Vă rog să observați: 1. Dacă nu există informații de urmărire, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica unde este coletul; 2. În general, este nevoie de 15-90 de zile pentru livrare internationala, nu putem controla timpul de livrare, vă rugăm să înțelegeți; 3. Vă rugăm să ne contactați pentru a extinde "Data de Livrare" în cazul în care timpul se scurge dar încă nu primesc articol. 4. Te rog, nu face o dispută sau negativ, feedback-ul înainte de a comunica cu noi. 5. Rusia cumpărători, vă rugăm să ne spuneți dumneavoastră complet Numele în limba engleză (3 nume în mod normal), nu putem lua resposablility dacă nu vă puteți conecta pentru a primi, fără numele complet. 6. Vă rugăm să oferiți 5 Stele Feedback-ul dacă vă place produsele și serviciile noastre, am aprecia!

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări, ne va primi înapoi la tine cât de repede putem! Vă mulțumesc atât de mult!

6 buc fructe de padure & 1 buc berry

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 5cm (7.09in x 3.94in x 1.97in)
Material Plastic
Clasificarea Flori Artificiale
Stil Flori
Tip Flori De Mătase
Numărul De Model flori artificiale
Ocazie De crăciun
Nume De Brand Denisfen
Fel Montat Pe Podea, De Perete, Agățat Coșuri, Display De Flori
Flori De Stil Buchet De Flori
Cantitatea 12 buc 1 lot

Produse similare