Siedentopf Binocular Microscop Compus--AmScope Consumabile 40X-2000X Siedentopf Binocular Microscop Compus Intunecat

1 174.02lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente Optice

Descriere produs


Acest camp intunecat si luminos binocular microscop compus este conceput pentru examenul clinic și didactice demonstrative în domeniul medical, veterinar, birouri, laboratoare și colegii. Acesta este dotat cu Siedentopf binocular cap, intunecat si luminos condensatoare, înapoi ochelari, 3D treaptă mecanică și puternic de 20W cu halogen. Acesta oferă opt intunecat mărire puteri și opt luminos setări (40X, 80X, 100X, 200X, 400X, 800X, 1000X & 2000X). Este un instrument ideal pentru biologică, sanitar-veterinare, biologice și farmaceutice aplicații. Sale Valoarea de vânzare cu Amănuntul este de 1.300 de dolari.

Caracteristici : de Înaltă Calitate, Grad Profesional Intunecat si Luminos Microscop Opt Niveluri de Intunecat Marire: 40X-80X-100X-200X-400X-800X-1000X-2000X Opt Niveluri de Luminos Marire: 40X-80X-100X-200X-400X-800X-1000X-2000X Perfect pentru Clinici, medici Veterinari, Medicii și Studenții de Colegiu 30° Înclinat 360° Rotativ Siedentopf Binocular Cap 3D X-Y treapta Mecanică, cu Finisaj Rezistent la pete și Glisați Clipuri Coaxial Grosier Bine Concentrându-se cu Tensiunea de Control și Dop de Cristal Clar de Înaltă Definiție Imagini clare pe Deplin Acoperită Sistem Optic cu Rezoluție Înaltă Dual Parte Concentrându-se Butoane de Control Built-in Sistem de Iluminare cu Halogen cu Luminozitate Reglabilă Abbe Condensator cu Diafragma Iris Swing-Afară de Filtrare Patru DIN Obiective Acromatice Două Seturi de Ocular Inclus Sticlă Optică Elemente Precise Sol Lentile de Sticlă Toate metalele Componente Mecanice Reglabile Distanța Interpupilară Dioptrii Reglabile pe Oculară Cadru Metalic Solid cu Constructie Rezistent la pete Finisaj Email de Siguranțe și o Sticlă de Inclus Fabricate în conformitate cu ISO 9001 de Control al Calității Standard. Excelent Cinci (5) Ani Garanție Fabrica cel mai Mic Preț pentru Același Garantat sau Diferența Înapoi! Satisfactie Garantata sau Banii Inapoi!

Specificatii : Port: cvadruplă Cap: 30° înclinat Siedentopf binocular cap 360° pivotant Distanța Interpupilară: 48mm-75mm Dioptrie: Reglabil ochiul stâng tub Ocular: WF10X18 WF20X Acromatic Obiective: 4X, 10X, 40X (primavara), 100X (de primăvară,ulei) Etapa Dimensiuni: 110mm x 140mm Etapă Intervalul de Călătorie: 78mm X 40 mm Focalizare: Coaxial grosier fin, cu tensiune de control și dop Condensator Abbe: NA=1.25 cu diafragma iris filtru Iluminare: variabilă 20W cu Halogen Alimentare: 110V/220V Filtru: albastru și verde Accesorii: Ochi-paznici, capac de praf,

Lista de ambalare : Microscop Binocular Cap Microscop Cadru Corp Bază Patru Înaltă Calitate DIN Obiective 4X, 10X, 40X și 100X O Pereche de 10X Widefield Oculare O Pereche de 20X Widefield Oculare Unul Uscat, Intunecat Condensator Unul Luminos Condensator (montat pe microscop) Două Filtre de Culoare: Albastru și Verde Capac de Praf Manual de Utilizare Greutate Transport maritim: 20 lbs

Plata:

• Acceptam Alipay aici. Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.

Transport:

• Noi doar nava ta articole confirmat adresa în Vilatudor.ro (cu excepția APO/FPO), astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de cumpărare.

• Elemente de cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea de confirmare a plății și puteți să le primească în 10-28 zile lucrătoare. Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 28 de zile lucratoare sau mai mult.

• Noi nu suntem responsabili pentru taxele de import sau taxele.

• Deteriorat la Sosire: atunci Când vă conectați la colet, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Mai bine ai lua un video sau fotografiile atunci când îl deschideți. Dacă există orice deteriorare sau lipsă pentru pachetul dumneavoastră, contactați Oficiul Poștal sau compania Expres imediat, vă Rugăm să trimiteți video sau fotografii de la personalul nostru de servicii în același timp.

Feedback-ul:

• Ne bazăm pe Vilatudor.ro Feedback-ul și satisfacția clienților pentru a reuși. Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Noi vă va oferi cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

• Vom pleca înapoi la fel de feedback după primirea feedback-ul dumneavoastră.

• Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Vilatudor.ro. Ne va ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

• Ne pasă de clienții noștri fideli,și vom fi mereu încerc să te ajut. Sper să se stabilească lung de afaceri cu tine...

Garanție Promisiune:

• Oferim UN An de Garanție pentru toate produsele noastre (Nu inclusiv daune făcut de către utilizator).

Despre noi:

AmScope misiunea lui este de a promova interesul în dezvoltarea științei de a face de înaltă calitate microscoape accesibile pentru clienții de toate medii economice. Prin proiectarea, fabricarea și distribuirea de propriile noastre AmScope brand microscoape și accesorii, suntem capabili de a menține costurile mici decât în alte microscop dealeri. Fondat de un Doctorat în Inginerie Mecanică care a făcut cercetări pentru NASA și Departamentul de Energie al SUA, AmScope recunoaște că viitorul nostru depinde în mare măsură cultivarea curiozitate științifică și de cercetare. Cu peste 500 de modele in stoc, suntem încrezători că ne putem întâlni microscopul are nevoie, dacă sunteți un colecționar, domiciliu profesor de școală sau instituție de cercetare avansată. Cu o echipa de la NOI pe baza de reprezentanți de servicii pentru clienți și tehnicieni, oferim

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 50cm x 25cm x 35cm (19.69in x 9.84in x 13.78in)
Greutate Pachet 10.0kg (22.05lb.)
Tip De Unitate bucata
Drawtube Binoclu
Raport De Mărire 40x-2000X
Teoria Microscop Biologic
Numărul De Model BYXG340B-DK
Material Metal

Produse similare