Omul Nuo Mini Vibrator Ou de Control de la Distanță fără Fir Vibrator Ou Dublu Glonț Vibratoare Stimularea Clitorisului Adult Sex produsele

34.48lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Notă: articolul este shiped fără Baterie !!!

Omul Nuo Mini Vibrator Ou de Control de la Distanță Vibratoare Ou fără Fir Dublu Glonț Vibratoare Stimularea Clitorisului Adult Sex produsele Pinguin de la Distanță Vibratoare Ou 1.dimensiune: L75mm*32mm 2.material: ftalat gratuit ABS 3.greutate brută: 80g 4.culoare: roz,violet,negru 5.putere: 2 baterii AAA(nu sunt incluse) NOTA:

1, după utilizare "jucarie", există o mulțime de secreții și reziduale lichid lubrifiant, dacă nu curățate pentru o lungă perioadă de timp, este ușor de rasa bacterii, astfel încât după utilizare, vă rugăm să spălați "jucării" cât mai curând posibil. 2, de curățare ar trebui să evite de comutare, alimentare cu apă, frecare cu degetele în timp ce de spălat , nu se spală cu o perie sau acid de curățare. 3, se clătește după ștergerea cu o cârpă uscată sau un prosop de hârtie . Ștergeți uscat în mod natural și apoi a terminat, pentru a evita expunerea la soare! 4, cu un lichid de curățare special sau se diluează cu alcool (75%) pentru a dezinfecta, pentru utilizarea pe termen lung, vă recomandăm să utilizați speciale servetele dezinfectante 5, după utilizare, este necesar să scoateți bateria, nu sta în jucărie în interiorul! păstrați-l uscat la umbra, cu un sac de

În magazinul nostru, ca clientul nostru evaluate, dacă ești nefericit, suntem nefericiți. Este într-adevăr atât de simplu! Vrem să fim absolut siguri în fiecare comandă plasată.

Confidențialitate Garantată

Intimitatea ta este de cea mai mare importanță pentru noi și cu un ambalaj discret puteți cumpăra cu încredere. Cu un ambalaj simplu, singura persoană entuziasmat de livrare este de tine.

Livrare La Timp

Rambursare completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Protecție Mai

15 zile mai mult de protecție, după finalizarea comenzii

Se Întoarce În Plus

Returna orice produs, doar cei în stare perfectă

Calitate Garantata

Calitate garantată sau rambursare Completă

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și un comentariu de 5 stele!

dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 12cm (7.09in x 3.94in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.124kg (0.27lb.)
culoare roz,negru,violet
putere
Tip De Element Vibratoare
Dimensiune 75mm*32mm
Obscene Imagine No
Tip vibrator
Funcția mini vibrator pentru masaj
Mărfuri De Certificare A Calității CE
Material ABS
Element nume de la distanță Vibratoare Ou
Nume De Brand omul nuo
Greutate brută
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model Y3D7B

Produse similare