Chitara electrica gat de Artar si lemn de artar Fretboard 22 fret 25.5" nu inlay piuliță lățime 43mm toc 55-56 mm 005#

278.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bun venit pentru a Vizualiza elementul Meu. Eu vă va oferi cel mai bun produs pentru tine. Eu sunt mai nou la Alibaba Express. Așa că voi da tot ce am, clientul cel mai mic preț și cea mai bună calitate. Veți obține transport rapid și de răspuns rapid. Toate articolele vor fi verificate pentru tine catrfully și test pentru tine. Asigurați-vă că veți obține elementul în mai bune condiții. Pot să garantez că vă va place punctul meu foarte mult.

Chitara Electrica Gât Caracteristici:

1 buc gât Chitara . Gât Lemn : artar

Fretboard Lemn: lemn de artar

Finisaj: Nefinisat

Inlay: Dot Încrustat Lungime Scară: despre 25-1/2 cm". dacă aveți nevoie de alte scale lungimea vă rugăm să contactați-mă. Tuner Gaura Dimensiune: despre 11/32 mm"

Lățimea la Toc: despre 56mm

Freturi: 22 Nichel/Argint Freturi

Truss Rod Regla: la Capatul sau de jos Suntem producator, poate oferi mai multe dimensiuni . dacă aveți nevoie, vă rugăm să e-mail să mă contactați.

Am o chitara profesional studio de producție și foarte experimentat profesor de chitara. Putem în funcție de nevoile dumneavoastră în mod specific de a face chitara vrei.

Suntem direct cu creatorul. Si bine ati venit la magazinul nostru. Puteți obține cel mai bun articol cu cel mai bun pret, de Asemenea, speranța de mai prieten poate fi partenerul meu să ne ajute să vindem elemente (cum ar fi comerciant cu amănuntul). Cel mai bun articol cu cel mai bun pret , sper sa fie partener cu tine. Dacă aveți întrebări.

După ce elementul ajunge într-o stare satisfăcătoare, vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru mine. Dacă există o problemă , vă rugăm să contactați-mă în timp. vă rugăm să nu direct mă lăsați feedback-ul rău sau scor scăzut .

atunci când obține elementul, vă rugăm să verificați starea acestuia în fața oficiului poștal lucrător.Dacă este borken, refuza să-l accepte.

Și dacă sunteți de acord cu element rupt, vă rugăm să luați un document de la oficiul poștal,care se dovedesc a fi elementul este rupt atunci când trimite la tine.

În ambele cazuri, I se va trimite un nou articol pentru tine gratuit. Alt caz, vom

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
Numărul De Model #1720
Nume De Brand yinfente
Tip Gât

Produse similare