Păianjen negru Lampă Candelabru Vintage Retro Pandantiv Becuri E27 Edison Creative Loft Arta Decorative cristal pandantiv lampă ZDD0073

76.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produse descriere Element Tip: Pandantiv lămpi de Culoare:Negru. Putere:31~40W Tensiune de alimentare:90~24OV Bec de bază:E27 Stil:Vintage. Industriale .Stil Vintage sursa de Alimentare:AC90~260v Material:Geramic Zona de Iluminat:15~30 metri patrati vă rugăm să rețineți becul nu este inclus , Este Estompat: Nu Finisaj: Geramic Material Corp: Geramic Numărul de surse de lumină :1~16 Tehnica: Pictat de Aplicare:Dormitor.sala de mese.bar de cafea.restaurant...

Aplicație: Perfect pentru camera de zi, Sufragerie, Dormitor, Hol, Hotel, cafenea, Restaurant, Hol, etc...

Pachetul Inclus:

1 X Pandantiv Lumina (nu inclusiv becuri)

1 Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Aceste taxe nu sunt incluse în preț element și shippingcost.

2 vă Rugăm să Verificați cu dvs. ca este biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/ cumpărare.

3 în Cazul în care produsul le-ați primit sunt deteriorate, vă rugăm să ia o fotografie de ea și trimite la adresa de e-mail. Dacă produsul este deteriorat, o rambursare completă sau o nouă înlocuire este ok. Dar înlocuirea are nevoie de tine pentru a licita un alt produs de la noi ,atunci le vom trimite la tine împreună. În caz contrar,trebuie să plătească pentru transport maritim de această înlocuire.Sper că puteți înțelege!

4 Dacă nu ați primit elementul și această situație durează de la a 35-a zi, vă rugăm să ne contactați. O RAMBURSARE COMPLETĂ, vor fi emise la tine cu NICI o SCUZĂ. Nu vrem să vă dau un rău experiență de cumpărare chiar și atunci când de transport maritim este în afara controlului nostru.

1 Toate feedback-uri pozitive sunt importante pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv. Și vom face același lucru pentru tine.

3 Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați în primul rând, mai degrabă decât lăsați feedback-ul negativ. Doar un feedback negativ sau neutru nu va rezolva problema.Vă rugăm să ai încredere în noi că putem rezolva problema cu un satisfational moduri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 50cm (7.87in x 3.94in x 19.69in)
Tip De Unitate bucata
Garanție 2 ani
Material Aliaj
Sursa De Alimentare AC
Tensiune 90-260V
Cerere Sala De Mese
Culoarea Caroseriei 1 cap de Lumină, 6 capete de Lumină, 8 capete de Lumină, 10 capete de Lumină, de 12 capete de Lumină, 14 capete de Lumină, 16 capete de Lumină
Tip De Element Pandantiv Lumini
Tipul De Bază E27
Numărul de surse de lumină 1
Corpul Material Aluminiu, Bambus, Frânghie
Loc Hotel Hol,birou,Salon,Dormitor matrimonial,celelalte dormitoare,Camera de Hotel
Tip De Instalare pandantiv de cablu
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Stil Tradiționale
Este estompat No
Technics Vopsit
Numărul De Model em00001
Este De Becuri Incluse No
Finisaj Nichel Periat
Zona De Iluminat 5-10square metri
certificare RoHS,UL,LVD,CCC,FCC,CE
Abajur De Culoare Negru
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Produse similare