2016 Nou Copii Baieti costume de Baie de Înaltă Calitate Acril Costume Copii costum de Baie +slip Costum de Baie ping

54.87lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


Acolo este de 1-2cm diferenta din cauza aceasta este măsurată de mână.

Tag dimensiune recomanda vârstă sugerează înălțimea sugerează greutate

S 2-3T 80-100CM 10-15KGS

M 3-4T 100-110CM 15-20 KG

L 4-5 ANI 110-120CM 20-25KGS

XL 5-7Y 120-130CM 25-30KGS

XXL 7-9Y 130-140CM 30-35KGS

Termeni de plată: T/T,Escrow, card de credit, western Union, Moneybookers, payalpayal

Livrare: oferim HK post parcele de aer pentru transport gratuit.Vom folosi în principal EMS sau DHL,care este prompt și în condiții de siguranță de transport maritim. Dar prețul de transport maritim este un pic mai scump, pls rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzilor,OK? Mai mult decât atât, pls vă rugăm să ne oferi adresa ta corecta, bunurile noastre va fi trimis la tine withine 3-7 zile după confirmarea plății, și se va ajunge la tine aproximativ 5-7 zile (rapid de transport maritim). Aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/ taxe. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere. Dacă nu primiți elementele după 7 zile lucrătoare de la data plății, pls vă rugăm să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele. Am expediat în fiecare zi, cu excepția publice de vacanță în China.

Originale de ambalare: punga de plastic

Taxa de personalizat

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Schimb

Facem permite schimbul de alte modele, în cazul în care clienții sunt nemulțumiți de produs, cu toate acestea, clienții trebuie să suporte fraht de returnare și schimb . De asemenea, cumpărătorul ar trebui să se întoarcă elementul la depozitul nostru, în termen de 7 zile de la primire.

Feedback-ul.

Satisfactia ta, urmărirea noastră. Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la toate cumpărător atunci când ordinul a terminat, așa că vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, dacă vă place produsele noastre, care este foarte important pentru noi. și vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice problemă cu bunuri, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Feedback-ul negativ nu a putut rezolva orice problemă. suntem vanzator cinstit, vă rugăm să ne respect pentru fiecare alte. Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)
Dimensiune S, M, L, XL, XXL
Tip Sport ÎNOT
Numărul De Model 6190
Material Spandex
Nume De Brand MANYIER
Gen Fete
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Model Tip Desene animate
Tip De Element două bucăți

Produse similare