2018 Fierbinte de Vânzare Promovare Solidă Spandex G-string Arc Drăguț Cueca de Înaltă Calitate, Lenjerie din Bumbac pentru Femei Gaz Chilotei Tanga

27.57lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


fierbinte M L XL

Talia: 28cm 30cm 32cm

Tracțiune : 52cm 54cm 56cm

lungime : 18cm 19cm 20cm Eroare de 1-3 cm, în mod Normal, ne va livra 6 culori într-un singur pachet, dar puteți alege, de asemenea, culori, doar lasa un mesaj pentru noi, atunci ne va livra bunurile în funcție de selecția dumneavoastră, mulțumesc.

NOTE: 1, Cel mai important lucru este de a oferi informații corecte de numele complet , codul poștal și adresa în limba engleză , nu va ajunge coletul dacă informația nu este corect. 2, Există un număr de urmărire pentru fiecare comandă, în mod normal, comanda va fi ajunge în 15-60 zile (Brazilia va fi de 30-90days); și vom retrimite comanda pentru tine sau să dea banii înapoi în cazul în care coletul nu ajunge în promisiunea noastră de timp sau calitatea mărfurilor nu este bun. 3, Dacă doriți să repetați comanda și să ne dea cinci stele în noastră de facebook, vă rugăm să contactați cu noi, în avans, atunci va vom oferi discount suplimentar.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 14cm x 1cm (4.72in x 5.51in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.127kg (0.28lb.)
Tip De Unitate mulțime (6 buc/lot)
Material Spandex,Bumbac
Obscene Imagine No
Dimensiune M, L, XL
Tip De Element Chilotei
Nume De Brand SHARFAM
Creșterea Tip La Mijlocul Naștere
Compoziția Materialului Bumbac
Sugestiv Sexual No
Chiloții Tip G-String
Gen Femei
Decor Arc
Model Tip Solid

Produse similare