Pentru Honda, Ford, Audi, Land Rover Auto Plastic Nit Fixare Bara de protectie a Masinii Fender Fuste de Expansiune Clipuri 110pcs Auto-Styling

34.15lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noi, de Înaltă Calitate Nailon 10 Pc-uri de Tip Push de Fixare Aripile Clipuri Pentru G. M. 2103249 Pentru Ford N807389S Chrysler 6503598

110pcs Auto Plastic Nit Fixare Bara de protectie a Masinii Fender Fuste de Expansiune Clipuri Pentru Honda, Ford, Audi, Land Rover Universal

Caracteristică:

1) Push-tip de fixare

2) Material: Nylon

3) Număr Parte:

Înlocuiește Pentru G. M. 2103249

Înlocuiește Pentru Ford# N807389S

Înlocuiește Pentru Chrysler# 6503598

4) Dimensiuni:

CAP DIAMETRU: 20MM

STEM LUNGIME: 20MM

SE POTRIVEȘTE ÎN 5/16 (8MM) GAURA

5)Compatibil cu:

1) se Potrivesc pentru G. M. Saturn pentru Chrysler 2 Usi Si 4 Usi 1991 - Pe

2) se Potrivește tuturor ATV-uri care au 8mm corpul găuri, Inclusiv:

PENTRU Honda Rancher Foreman Rubicon Rincon Trx 680, 650, 500, 450, 400, 350, 300, 250, 250E , 300Ex, și 400Ex

PENTRU Kawasaki Brute Force Bayou Prerie KFX700, 450, 400

PENTRU Suzuki King Quad Vinson Eiger Ozark Z 250, 400

PENTRU Polaris Sportsman Rangers RZR Trail Boss Prădător / Scrambler

6)Pachet:110pcs/loturi

Caracteristică:

1.Material:Material Plastic nylon. Cantitate:10buc. Culoare:Negru. Aceasta masina se potrivesc pentru audi, chrysler, honda, ford bara portbagaj interior panou.

2.Clipuri dimensiunea este la fel de fotografie, acesta este utilizat pentru spate și panoul lateral,interior, panouri de usi,mocheta,fixare bara de protecție,apărătoare de noroi Aripa,wheelarch,Mașină de șicane,Mașină de ventilatie bord, aer condiționat, push-tip de localizare și așa mai departe. Această clipuri poate fi folosit de oriunde dacă szie este același.

3.Foarte durabil nailon elemente de fixare nu se va rupe imediat.dimensiuni compacte si greutate redusa, foarte convenabil pentru a Stoca sau transporta cu masina ta.mare pentru multe brand auto.

4.Fixare remover include, ax din oțel și convenabil mâner de siguranță, metal sau plastic clipuri de Îndepărtare.perfect pentru a înlocui vechi sau uzate unul.

5.Există multe tipuri de clipuri cu diferite dimensiuni în magazinul meu. Fiecare clipuri are o facut exect dimensiunea pe fotografie, vă Rugăm să compare mărimea și cumpere una corectă.

Descriere:

Această clipuri poate fi folosit de oriunde dacă szie este același.Aceasta masina se potrivesc pentru audi, chrysler, honda, ford bara portbagaj interior panou.

Clipuri dimensiunea este la fel de fotografie,este folosit pentru panouri de usi,jos covor,ștergător,fixarea barei de protecție,apărătoare de noroi,apărătoare,wheelarch,mașină de șicane,mașină de ventilatie bord, aer condiționat, push-tip de localizare,trunchi și acoperiș Interior Panel,sigilii Auto, anti-frecati bara,capota motorului bumbac izolare,pragului de ușă și așa mai departe.

Un întreg set de clipuri inclulde o jumătate are un cod pin, iar cealaltă jumătate are o gaură.

Această creative de proiectare se potrivește autoturisme, camioane, suv-uri. Se respectă aceleași standarde de calitate ca Producatori auto majore de utilizare. Acest lucru duce la un echipament original de fabrica aspect.este ușor de instalat prin simpla stoarcere, împreună cu un clește.

Centrul de pin sfat aplatizează atunci când este instalat - nu punctul ieșită la tine ca la alte modele.

Instuction:

Acesta poate fi instalat cu o pereche de clești.

Împingeți acul prin curea, pune cealaltă jumătate de-a lungul pin, apăsați cu atenție la sfârșitul pin Drepte (vezi poza).

Nu lasa sfârșitul pin se aplece.

Odată apăsat pin-ul se va umfla și țineți jumătăți împreună și la sfârșitul pin va fi plat.

Acesta poate fi, de asemenea, instalat cu un ciocan de lipit de topire punctul de pin.

Notă:

Acest buton nu fixați împreună, trebuie să fie presată sau topită. Necesită unele Abilitatea mecanică!

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic Diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este de +/- 1mm.

Feedback-ul

Ai putea să ne dai un feedback bun și Plin de 5 stele despre descriere,de transport,de comunicare, dacă sunteți mulțumit.

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ,vă vom răspunde cât mai curând posibil după ce am citit-o.

Dacă elementul este deteriorat,rupt și nu poate fi utilizat de asemenea,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ, apoi va vom returna plata sau retrimite unul nou pentru tine, dacă vă place.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Tip De Unitate mulțime (110 buc/lot)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Nume De Brand muchkey
Numele Modelului 54274
Tip De Material Nailon
Tip De Element Fixare & Clip
Extern De Certificare De Testare CCC

Produse similare