1:48 DiBang Trage Înapoi Camion Model de Masina excavator Aliaj de Metal si Masini de Jucarie din Plastic pentru Copii, Jucarii si Cadouri pentru Baieti de Transport Gratuit

34.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume produs: camion Transport

Material: Mobila este din aliaj, corpul este din plastic

Dimensiune ambalare: 23 * 6.5 * 11 mm

Greutate: 0.25 kg

Livrare:

1.Vă rugăm să ne furnizați adresa dumneavoastră completă cu numărul de Telefon și asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să verificați înainte de a vă plăti.multumesc.

2. Nu vă putem garanta timpul de livrare la transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale.

3. De transport maritim internațional poate cauza taxelor vamale. Cumpărătorul este responsabil pentru propria sa țară a taxelor vamale.

Timp de transport maritim:

1. ePacket:Aproximativ 5-25 de Zile pentru a ajunge.

2. China Post Air Mail : Despre 15-60 De Zile pentru a ajunge.( China post serviciul nu este stabil,astfel încât timpul de livrare nu va fi așa cum a promis uneori.)

3. DHL/FedEx/UPS:Aproximativ 5-15 Zile pentru a ajunge.

4. EMS:Aproximativ 7-15 Zile pentru a ajunge.

5. Vă rugăm să fie informat internaționale de livrare depinde foarte mult de vreme, de sărbătorile legale, controlul Vamal, ect, vă rog, așteptați pentru coletul cu răbdare.

Dacă elementele nu ajunge în 60 de zile, pls contactati-ne la o dată.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil. Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra.

Restituire/Rambursare :

Satisfactia dumneavoastra este prima noastră politică. Toate bunurile vor fi verificate și testate înainte de expediere.

1. Cumpărători să semneze pentru colete,și apoi față când curierul a deschis pachetul a verifica mărfurile,dacă problema poate să ne contactați din timp,și să furnizeze toate imaginile, inclusiv ambalajul.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în starea inițială și trebuie să furnizați numărul de urmărire ,motiv specific pentru a reveni.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

3. Costul de transport maritim pentru a reveni elementele sunt suportate de către cumpărător. Cumpărătorul este, de asemenea, responsabil pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import în țara dumneavoastră.

4. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU vom EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!

5. Nu vom accepta returnarea orice element pentru daune după utilizare sau pagube materiale.

Feedback-ul:

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși ,prin urmare, feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, va rugam sa ne lăsați un feedback pozitiv și cinci stele.

3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii.

4. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de ore. Pls pentru loc numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 3cm x 7cm x 2cm (1.18in x 2.76in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Tip Masina
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Material Metal
Scara 1
Avertizare nu mânca
Caracteristici Turnat Sub Presiune,De Învățământ,Slot
Pentru Un Tip De Vehicul Masina
Navă/Navă Alte
Numărul De Model D-002

Produse similare