Hiseeu ADHD 1080P Familia Mini Dome de Securitate Analogice CCTV de interior, IR Viziune de Noapte Plug and Play ping AHCR512

69.44lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


Hiseeu ADHD 1080P Familia Mini Dome de Securitate Analogice CCTV de interior, IR Viziune de Noapte Plug and Play freeshipping AHCR512

SFAT:

1. Această cameră oferă 3.6/6/8 mm lentilă . Pls alege dreptul de unul .

2. Acest pachet nu include adaptorul de alimentare sau cablu BNC .dacă aveți nevoie de putere pentru acest aparat foto .pls faceți clic pe următorul link pentru a obține(foarte ieftine):

3. Asigurați-vă că aveți un DVR AHD pentru ADHD camere .va pot vizualiza sau a înregistra fără ea . Este foarte, foarte, foarte important !!! Pls nu-l cumpere, dacă nu aveți DVR AHD pentru ADHD sau AHDNH/1080N!!!

4. pachet:1buc C amera+ 1buc S echipajul sac+ 1buc Ghid

TREBUIE să lucreze cu DVR AHD.

Mai buna alegere pentru proiectul de reconstrucție.

Puteți să faceți upgrade un vechi analogice sistem de securitate la 1,0 MP/1,3 MP camere HD fără a schimba traseele de cablu.

AHD (Analog High Definition), un nou format video pentru consolidarea CVBS (COMETA*) & de transmisie video HD.

HD camera AHD este un over-coaxial-cablu analogic de transmisie video HD standard, permițând distanțe lungi HD transport la un cost mai mic pentru a îndeplini cerințele complexe și de mari dimensiuni de instalare.

Specificații Senzor De Imagine

AHCR510

1/4" Senzor CMOS 1.0 MP

AHCR511

1/3" 1.3 MP CMOS Senzor

AHCR512

1/2.8" 2MP, Senzor CMOS Sistem TV PAL/NTSC IR CUT Da Pixeli Activi 1280*720 1280*960 1920*1080 SYNC. Interne de Rezoluție 720P, 1080P, 960P VIDEO 1Vp-p,75ohm, BNC Iluminare Minima 0 Lux ( Când IR este pe) Auto compensare Automată Led-uri IR DA IR Distanta de aproximativ 10-15M Lentila 3.6 mm default Electric Obturator 1/50s-1/50000s S/N Ratio >50dB Zi/Noapte Automat(ICR) / Color / B/W tensiune de Alimentare DC12V±10% rezistent la apa Interior temperatura de Lucru -15 ° ~50° distanța de Transmisie de Peste 500m prin cablu coaxial 75-3

Filtru mecanic IR-Cut

Camera are un built-in filtru IR cut-mecanice plasat în partea din față a senzorului de imagine pentru a filtra lumina infraroșie în timpul zilei, producătoare de reproducere mai bună a culorilor. Pe timp de noapte sau atunci când built-in senzor de lumină detectează condiții de lumină scăzută, filtru IR-cut este eliminat în mod automat pentru a realiza o mai bună sensibilitate la lumină.

Ce este un Filtru IR Cut?

Un Automat IR Mecanic Filtru Tăiat blocuri de lumină în infraroșu, dar permite culori vizibile cu ochiul liber pentru a trece prin. Timpul redus/nu condiții de lumină, IR Cut Filter se îndepărtează de lentilă să in100% de lumina in infrarosu pentru viziune de noapte maxim de performanță. Acest lucru duce în camera schimbare de imagine în Alb și Negru pentru o mai bună calitate a imaginii.

NOTĂ: Nu toate Camerele de Zi/Noapte au un Auto filtru IR Cut.

1. 720P/960P/1080P AHD, Camera trebuie să lucreze cu DVR AHD, atunci va fi de lucru normal; Dar camera AHD trebuie să fie conectat la meci DVR AHD , în caz contrar, acesta încă nu funcționează corect, vă Rugăm să verificați tabelul de mai jos:

Camera AHD

Rezolutie Camera

DVR AHD

DVR Rezoluție

Lucrăm Împreună

720P AHD

AHD-M

720P AHD DVR

AHD-M

Da

960P AHD

Camera AHD 1080P

AHD-H

Nu

720P AHD

AHD-M

1080P AHD DVR /1080N DVR AHD

AHD-H

Da

960P AHD

Camera AHD 1080P

AHD-H

2. Care e diferența între camera AHD și tradiționale aparat de fotografiat analog?

Asemănări:sunt de transmisie prin cablu coaxial;

Diferență de nivel: camera AHD este transmiterea semnalului digital, conexiune directă monitor nu de imagine de ieșire;

Camerele traditionale analogice este semnal analogic de transmisie, se conecteaza direct la monitor a imaginii de ieșire.

pachet:1buc C amera+ 1buc S echipajul sac+1buc Ghid de utilizare

TRANSPORT:

1.Vom trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este de a verifica Vilatudor.ro.

2.Noastre de transport gratuit inclus doar China post air mail ,iar greutatea ar trebui să fie în termen de 2 KG. Vă rog să observați China post air mail încet.

3.Dacă doriți să trimiteți prin EMS.DHL și UPS, ar trebui să plătească pentru costul de transport maritim.

4.Când ne-am trimite bunuri , vom responsabil pentru problema în China Vamale ,iar cumpărătorul ar trebui să responsabilă pentru problema în cumpărătorului țară Vamale.

5.Veți urmări bunurile on-line după expedierea mărfurilor 3-7 zile lucrătoare.

6.Vă rugăm să verificați bunuri pe compania de transport maritim fata cand primiti marfa.

7.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum. Vă rog să-compania de transport maritim da dovada. Noi te vom ajuta sa compania de transport maritim compensa.

Garanție:

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 11cm x 10cm (5.12in x 4.33in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
IR Distanta(m) 10-20m
Dimensiunea Senzorului ahd 1080p
Vedere La Distanță NU ,dar poate fi remoted vedere cu DVR AHD
Conectivitate IP/de Rețea cu Fir
Focus 3.6 mm
IR-led-uri Da
Stil Camera Dome
Interfață De Rețea Nici unul
Nume De Brand hiseeu
Format De Compresie Video H. 264
Shell Plastic
Sisteme De Operare Acceptate No
Consum De Energie(W) 7W
Senzor CMOS
Caracteristici Speciale Cheap & Plug and Play
Senzor De Brand SONY
De Alimentare(V) DC 12V2A
Numărul De Model AHCR512
Ieșire Audio NO
Tehnologia Infraroșu
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Lentila (mm) 3.6 mm
Sistem De Semnal PAL, NTSC
Tip Camera AHD
Dimensiuni (L x W x D)(mm) R95mm x 75mm

Produse similare