Hongbo 1 Buc Mandala Etaj Perne Rotunde Boem Pernă Perne Perne Caz Acoperire Decorative Acasă Arunca Pernă

83.13lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


100% Nou Material:Lenjerie de pat Dimensiune:45cm x 45cm,75cm x 75cm Închidere:Fermoar Ascuns Culoare:Ca Imagine arată vă Rugăm să rețineți:Perna de bază nu este inclus Toate pernele sunt realizate Manual, pot exista 1-2cm de eroare. Culoarea reală poate varia ușor în luminozitatea imaginii. În scopul de a păstra proaspete culoare, este mai bine pentru a adăuga la apa de spălare de sare Pachetul Inclus: 1 Buc fata de Perna (Nu sunt incluse perna core)

Multumesc pentru oferta ta.

Postul va fi livrat de la Shenzhen post la 48 de ore după plata integrală a fost primit.

!!Rata de vânzător în momentul în care a luat la e-mail de produs, nu la momentul în care ai luat pentru a primi postul!!

Timp de livrare:

----Par Avion: în General, aproximativ 2-3 săptămâni în marea BRITANIE, statele UNITE ale americii, AU.

----Expres: în General, aproximativ 5-10 zile lucrătoare în marea BRITANIE, statele UNITE ale americii, AU.

----livrare la SUA, marea BRITANIE, Australia și Canada, de obicei, durează 7-14 zile lucrătoare;

----livrare țări, cu excepția SUA, marea BRITANIE, Australia și Canada, de obicei, durează 7-21 zile lucrătoare;

----De asemenea, putem livra elementul prin serviciul express, cum ar fi DHL, UPS, dacă sunteți gata să plătească un cost suplimentar. Să cunoască detalii vă rugăm să ne contactați cu e-mail.

Am expediat de la Vilatudor.ro adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Imaginile sunt numai pentru referință. Vă rugăm să luați articol te ca standard.

Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație, etc, la paypal mesaj atunci când veți plăti pentru noi.

Note:

Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.

Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.

Termeni de Vanzare

Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare. Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Tip De Unitate bucata
Technics Alte
Stil Jacquard
Utilizarea Perna
Dimensiune 45cmX45cm, 75cmX75cm
Material Lenjerie / Bumbac
Forma Pătrat
Numărul De Model 325
Model Tip Scenic
Model Tipărite

Produse similare