10LED Mișcare Senzor de Lumină de veghe LED Pentru Dulap Sertar Dulap de Bucătărie Lumina de Noapte Baterie Lampă de Putere Light Bar

33.06lei

Adauga la lista dorintelor

Lămpi cu Led-uri

Descriere produs


10LED Mișcare Senzor de Lumină de veghe LED Pentru Dulap Sertar Dulap de Bucătărie Noapte Lumina Lămpii Baterie de Lumină Bar specificatii Produs 1. Inducție metoda: corpul uman senzor infraroșu 2. Inductiv control: built-in lumina de percepție (fotosensibile rezistență) 3. Distanta de detectare: 3-5 metri interval de 4. Senzor unghi: 120 grade 5.Viata LED: 80.000 de ore sau mai mult 6.LED-uri de luminozitate: 0.8 W 7. Culoare: alb / cald lumina (opțional) 8. Curent de lucru: 120 d-9. Baterie de putere: 4*baterii AAA (nu sunt incluse) 10. Timp de întârziere: 15 secunde (în gama de inducție de mai puțin de 15 secunde după corpul uman, lumină infraroșie opri automat) 11. Lampa temperatura de operare: -10 ~ 50 ℃ 12. Dimensiune produs: lungime 190mmX largă 30mmX grosime 16mm 13. Greutate: 120g(fara baterii) 14. Aplicare: se Aplică pentru dormitoare, camere copii, dulapuri, dulapuri, dulapuri, holuri, ateliere, subsoluri, garaje, scari, depozite de petrol, acoperisuri, usi, garaj intrări și în alte locuri. Ambalare, Inclusiv: 1BUC*lumina de noapte + Accesorii ****Plată****

Acceptam Alipay, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile

***Transport***

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 25-55 de zile pentru a ajunge ( uneori, va întârzia la 60-90 de zile )

5.De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.

***Rambursare***

1.Dacă nu ați primit elementul și această situație durează de la 60 la zi, vă rugăm să ne contactați. O RAMBURSARE COMPLETĂ, vor fi emise la tine cu NICI o SCUZĂ.

2.Nu vrem să vă dau un rău experiență de cumpărare chiar și atunci când de transport maritim este în afara controlului nostru.

3.Ne exprimam speranta puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și Detaliată Vânzător Rating, dacă vă place și să aprecieze nostru de servicii pentru clienți. Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră și de cooperare.

4.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul NEGATIV, sau ridicarea de orice DISPUTE de la Vilatudor.ro. Va garantam pentru a vă rezolva problemele într-un mod veți fi mulțumit !

***Feedback-ul***

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 5cm (7.09in x 5.91in x 1.97in)
Utilizare De urgență
Tensiune 6V
Nume De Brand GreenVishine
Este De Becuri Incluse Da
Tip De Element Luminile De Noapte
Corpul Material ABS
Tip lumina de noapte
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Forma S
certificare CCC,RoHS,FCC,CE
Tip Baterie AAA
Putere 0-5W
Este Baterii Incluse No
Este Nevoie De Baterii Da
Generarea De Energie Mișcare

Produse similare