22mm Motocicletă Mâner Mânere moto de Frână de Ambreiaj Pârghii Protector Guard pentru KTM 1290 Super 1050 1190 Adventure 990 Super Duke 125

85.87lei

Adauga la lista dorintelor

Motocicleta Frâne

Descriere produs


Descriere produs Detalii Produs: stare:100% de brand nou cantitate:1 pereche tip de material:cnc din aluminiu ușor pentru a instala culori:imagini montarea Universal,Pentru cele mai multe motociclete cu 7/8" 22mm ghidon, Pachetul include: O pereche de motocicleta de frână de ambreiaj pârghii proteja garda Notă: Suntem furnizarea en-gros, daca ai nevoie de en-gros, vă rugăm să contactați-ne pentru a obține cele mai recente de preț vă Rugăm să vă asigurați acest piesele se potrivesc pentru motocicleta ta înainte de licitare.

Transport Termenii:

Articol vor fi expediate din China după plata integrală a fost primit

----De asemenea, putem livra elementul prin serviciul express, cum ar fi DHL, EMS, dacă sunteți gata să plătească un cost suplimentar. Să cunoască detalii vă rugăm să ne contactați cu e-mail.

Note:

1.Am expediat de la Vilatudor.ro adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2.Imaginile sunt numai pentru referință. Vă rugăm să luați articol te ca standard.

3.Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație, etc, la paypal mesaj atunci când veți plăti pentru noi.

4.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.

5.Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse. Conditii De Plata:

1.Vom accepta DOAR Alipay și nava element(e) de la Alipay este verificat adresa

2.Dacă nava de la Vilatudor.ro adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

4.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.

5.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Politica de retur:

1. Trebuie să schimb produs(e) în termen de 14 zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Se întoarce trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare și vom face o înlocuire sau credit în funcție de inventarul nostru

3. Unitatea(s) a întors și a găsit non-defecte vor fi returnate la cumpărător cheltuielile. Transport, manipulare, asigurare, taxele sunt nerambursabile.

4. Se întoarce după această perioadă nu vor fi acceptate

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Articol motocicleta de Frână de Ambreiaj Pârghii Proteja de Paza
Tip De Element Frânghii Și Cabluri
Montarea Pentru DUCATI 1199 1299 1199S 1299S 1199R 1299R 2012 2013 2014
Element De Culoare negru/albastru/aur/rosu/argintiu/negru/portocaliu/gri
Articol Greutate 0.24kg
Înălțime Element 1.97inch
Tip Motocicleta Protector Ghidon
culoare Auriu, Portocaliu, Argintiu, Rosu, Albastru, Verde, Negru, Gri
Numele Modelului LG-002
Nume De Brand R QIANKONG
Element De Lungime 5.51inch
Articol Diametru 0.59inch
Caracteristică De Frână, Maneta De Ambreiaj Proteja
Caracteristici Speciale Frână De Ambreiaj Pârghii Proteja De Paza
Motobike Face Ducati
Lățime Produs 1.97inch
Extern De Certificare De Testare CCC
Tip De Material CNC din aluminiu
An toate ani

Produse similare