2018 NOU Tapet Caramida Metal Aluminiu Mozaicuri Autocolante de Perete Living Auto-Adeziv pentru Faianta Decor de Perete Interior Autocolante

37.22lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


2018 NOU Tapet Caramida Metal Aluminiu Mozaicuri Autocolante de Perete Living Auto-Adeziv pentru Faianta Decor de Perete Interior Autocolante

Utilizare: dormitor, living principalele componente: metal + sticla Functie: rezistent la apa, mat / gravat, opac Stil: modern, European, de trei-dimensional autocolante de perete de Utilizare: administrare, comerț, divertisment, gospodărie Culoare: ca fotografie Grosime: 2 mm (0,08 ") Dimensiuni: 30cm * 30cm (11.8 cm X 11.8 cm) Total: 3 bucăți

LIVRARE:

1. Transport vor fi aranjate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este primită.

2. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că informații detaliate cum ar fi persoane de contact, adresa, codul poștal și telefon sunt corecte. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

PLATA:

1. Metode de plată Protejate prin Escrow.

2. Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

POLITICA DE RETUR:

Produsul nostru a fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

1. Dacă există probleme cu produsul nostru, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 5 zile de la primirea elemente. Dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau de deschidere, o rambursare, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Vă mulțumesc!

2. Toate produsele trebuie să fie returnate în condiții inițiale, Sau vom refuza de a face o rambursare. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele avut loc în revenirea proces.

FEEDBACK-ul:

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Sperăm că ne puteți oferi un feedback pozitiv și 5 stele. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice probleme cu produsele, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele cu tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 32cm x 32cm x 4cm (12.60in x 12.60in x 1.57in)
Model Avionul De Perete Autocolant
Caietul de sarcini Three-piece Package
Clasificarea Pentru Cabinetul Aragaz,Mobilier De Autocolante,Pentru Placi,Pentru Perete
Nume De Brand Realsun
Scenarii Perete
Stil Modern
Tema Model
Numărul De Model W-6422
culoare 1 Buc, 3 Buc
Material Metal

Produse similare