2017 primavara toamna pentru copii baieti fete fleece moale vesta blana copii moda vesta, jachete îmbrăcăminte pentru 2 3 4 5 6 7 8 ani copii vechi

63.79lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.Vindem produse de înaltă calitate ! 2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să primească produsele ușor și în condiții de siguranță ! 3.Vom încerca să vă dau cele mai bune servicii ! 4.Dacă ai alte nevoi,vă sunt foarte binevenit pentru a ne contacta ! 5、dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați-mă oricând. Voi face meu cel mai bun pentru a vă ajuta!!! Multumesc mult!!! Notă :vă Rugăm să vă lăsați numele complet atunci când achiziționați să asigurați-vă că pentru procesate în mod normal . 1.Sfat:varsta recomandata este doar pentru referință, vă rugăm să citiți informații despre dimensiunea înainte de a alege dimensiunea și verificați măsurătorile pentru a alege marimea potrivita pentru copilul tau,multumesc. (Unitate:CM,1CM=0.3937 inch) 2. Vă rugăm să se uite la dimensiunea diagramă cu atenție, pentru că de manuale de măsurare ,vă rugăm să forgive2-3cm de eroare,vă Mulțumim pentru dvs. de kindlyund erstanding. 3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde cât mai curând posibil. 4. Datorită diferite de afișare ,lumina,timpul de producție,imagine de culori și true color similitudine în 85%-98% .

Plata :

Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos:

Dacă există orice problemă cu privire la plată,pls nu ezitați să ne contactați. Notificare :

Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

Transport

Transport vor fi aranjate în termen de 7 zile de la confirmarea de plată

Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă oferim 4 metoda de transport maritim de mai jos:

Va dura 3-7 zile lucrătoare, trebuie să plătească costul de transport maritim.

Va dura 3-7 zile lucrătoare, trebuie să plătească costul de transport maritim.

Va avea 5-12 zile de lucru, ar trebui să plătească de transport maritim.

Va avea 5-12 zile de lucru, transport gratuit. Zona Ori Asia, America de Nord 7-15 zile lucrătoare de Vest Europa de Est Europa de 10-30 zile lucrătoare Mid-Est-Oceania, America de Sud Africa de 30-45 de zile lucrătoare Rusia, Brazilia 60-90 de zile lucrătoare

Observație: Vacanță și de week-end nu sunt incluse în zile lucrătoare. Returnare și rambursare:

1) vă Rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul de urmărire, și 3-7 zile sau mai mult după livrare, logistica informațiile vor fi actualizate. Dacă orice probleme cu privire la informațiile de urmărire ,pls contactati-ne inainte de a pune pentru a disputa

2) vă Rugăm să ne contactați prin mesaj ,e-mail, sau manager de comerț, dacă aveți orice alte cerințe.

3) vă Rugăm să verificați pachetul și elemente sunt fie intact. Contactați-ne:

Am plecat de feedback-ul pozitiv pentru tine dupa receptionarea platii. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul Pozitiv și 5 Scor DSR este foarte apreciat.

Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute,vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Dacă orice întrebare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați prin "Cere vânzătorului o întrebare", Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat, vă Rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tesatura Tip Fleece
Sezon primăvara și toamna
Îmbrăcăminte De Tip Vesta
referință vârstă 2 la 8 ani copii vechi
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Grosime Subțire
Tip De Element Îmbrăcăminte & Coats
Dimensiune 100-140CM
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Numărul De Model # D
Gen fete rochii
Guler Mandarin Guler
Model Tip Solid
culoare Cer albastru agat verde pepene rosu roz verde violet gri Portocaliu
Stil Moda
Numele Departamentului Copii
Material Bumbac,Microfibra
Copilul NE-a Dimensiune 2T, 3T, 4, 5, 6, 7, 8
Pachet 1buc moda rochie copii
Nume De Brand hehuayu

Produse similare