Loverkiss Sub Control Jucarii Sexuale dominare sexuala Guler și Lesa,Metal, Punk Stil Sclav Guler Gat Sclavie Restaints Sex Erotic Produse

52.52lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


jucarii sexuale pentru cupluri sex scaun sex swing scaune adult sex mobilier sex swing scaune sex mobilier sex magic perna masturbării feminine mașină de jucarii sexuale pentru cupluri adult sex de produse de mobilier, jucarii sexuale mobilier sex restricții cupluri sex sling restricții lenjerie ușa sex swing jucarii sexuale sex jucărie automată mașină de sex jucarii sexuale pentru cupluri TOUGHAGE Sex Mobilier

*100% de brand nou și de înaltă calitate * AAA Faux din piele *Dimensiuni: Reglabil,gratuit dimensiune *Produse tip:Feish robie guler produse pentru sex *Pachet Inclusiv:1 buc sexuala sclavi sclavie guler Dacă doriți mai multe produse pentru sex ,ai putea merge la magazinul nostru,dacă vă place un articol sa te simti prețul este prea mare ,ai putea sa ne contactati ,va voi da mai multe reduceri. Noastre atractive :

(1) de Înaltă calitate și preț rezonabil

(2) putem oferi cel mai bun preț bazat pe condiții egale în China

(3) Ne sunt foarte grave și vânzători profesioniști,vă asigur că putem avea o cooperare foarte perfect

(4) Suntem dispuși să construiască beneficii reciproce pe termen lung și relații de afaceri cu toți clienții

Satisfactia Clientului

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Plata

1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Vom face livrare de bunuri în termen de 2-4working zile de la primirea de plată.

3.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.

Transport și predarea

1 Dacă oferim transport gratuit, comanda va fi livrata prin HONGKONG POST AIR MAIL sau China Post air mail în termen de 4 zile.

3. EMS nostru este de preferat metoda de transport maritim de asemenea. Între timp,UPS, DHL,Fedex,TNT sunt disponibile. De asemenea, puteți alege de ei, dar trebuie să adăugăm costul pe prețul de cumpărare.

2. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.

3.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR .

Note

1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar.

2. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

3. În site-ul nostru toate produsele sunt obiect material fotografii, pentru că imaginea mașină, lumină intermitentă, tehnologia de fotografie precum și personal computing demonstrație și deci, pe diverse motive, parțială mărfuri demonstrat culoarea poate cu obiect material anumite aberatiilor cromatice, culori atinge toate materialele obiect.

Feedback-ul

1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc!

Transport Termenii:

Va Vom Trimite Comanda Dvs. În Termen De 2-3 Zile După Ce Am Primit Plata Dvs. Vă Rugăm Să Alegeți De Transport Sunt Doriți.Pentru Transport, Am Dori să Introducă Detaliile Aici:

(1). Transport gratuit Pentru E-pachetul sau China Post Air Mail. Dacă Sunteți Dispus Să Utilizeze Exprima De Transport Maritim, Trebuie Să Plătească Un Cost Suplimentar Pentru Comanda.

(2). E-pachetul este Numai Pentru NOI Clienți, Este Nevoie de aproximativ 12Days Să Sosească .

(3). China Post Air Mail este de A Trimite cele Mai multe dintre Cuntries, Este Nevoie de aproximativ 20 de zile Pentru a Ajunge.

(4). Dacă Alegeți EMS /UPS de Transport maritim, Este Nevoie de 5-8Days Să Sosească. Pentru Produsul Care Include Baterie, Vă Sugerăm să Aleg EMS și Expediere UPS Are o Politică Strictă Pentru Baterie Ordine.

După-Vânzare De Servicii:

Suntem Un Profesionist De Afaceri A Companiei. Noi Va Oferim Servicii post-vânzare Bună Pentru Tine. Dacă Aveți Orice Întrebare Despre Produsul Sau Serviciul Nostru, vă Rugăm să Trimite un Mesaj La NOI. Vom Răspunde CÂT mai Curând Posibil.

Feedback-ul :

Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi. Feedback-ul dvs. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare. Multumesc!!!

Politica de returnare

vom rambursa, dacă vă întoarceți de articole în termen de 15zile de la data primirii elemente.dacă nu mulțumit cu elementul sau deteriora articol, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând înainte de a deschide pentru acest lucru. vom reveni la tine în termen de 24 de ore ( cu excepția week-end) și de a rezolva acest lucru pentru tine în curând cu înlocuire sau de compensare. Multumesc

Garanție și întreținere

Oferim 1 luna gratuit de înlocuire, cumpara poate solicita pentru un înlocuitor în termen de 15 zile de la primirea produsului.cumpărătorul ar trebui să contactați cu noi, înainte de a trimite înapoi și de a rezolva acest lucru, împreună cu vânzătorul. Multumesc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.24kg (0.53lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 16cm x 6cm (4.72in x 6.30in x 2.36in)
ES,CL,CO juegos sexuales,juguetes sexuales,
Tip De Element Jocuri Pentru Adulți
Obscene Imagine No
FR,CA,DZ produit de sexe,jeux sexe cuplu,jeux adulte sexy
Dimensiune 1pcs bondage collar
Sugestiv Sexual No
Nume De Brand Loverkiss
Funcția fetish jucarii pentru cupluri,jocuri pentru adulți jucarii sexy
Numărul De Model 262402039
Material AAA Grad de faux din piele
pachetul weigt despre o.22kg
Categorie Produs sex adult gulere,sclavie guler,guler sclav,gât guler
NOI,CA,EE produse pentru sex adult jucarii sexuale pentru cupluri,sextoy

Produse similare