Vintage Clasic Piatra Naturala Bijuterii Pur Și Simplu Geometrice Neregulate Pătrat Portocaliu Galben Agate Margele Lanț Strand Colier

78.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


*Bine ati venit la MLRRR Bijuterii Magazin* 100% Proiectate de noi înșine. 100% realizate Manual de către noi înșine. *Despre produs*: Material: Natural Prelucrat pietre de Cuarț. Nu Pietre Veritabile. Aici este un drăguț manual Neregulate Pătrat Portocaliu Galben Agate nacklace. Este vorba despre 45.5 cm lungime. Este vorba despre 45 de grame greutate. Piatra este de aproximativ 8 mm Neregulate în formă Pătrată, neted. Noi și nefolosite. Calitate de Top pietre naturale.

*Nota*: Pietrele sunt naturale, prin urmare, poate avea un usor concave defecte sau piatră apare, nu este greșit. Și poate fi un pic diferit în dimensiune piatra. Toate aceste pietre naturale, bijuterii sunt realizate din optice ales de înaltă calitate din pietre naturale. Ele nu sunt ieftine pahare de plastic sau lucruri sau alte lucruri săraci. Pentru a afișa, și diferite loturile de produs, pot exista unele diferențe de culoare între produsele reale. și imagini.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 8cm x 1cm (5.51in x 3.15in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.052kg (0.11lb.)
Metale De Tip Aliaj de fier,Aliaj de Cupru,Aliaj de Zinc,Cupru
Stil Clasic
Numărul De Model NN0026
Fine sau de Moda Moda
Gen Femei
Nume De Brand MLRRR
Tip Lanț Coarda Lanț
Tip De Element Coliere
Colier Tip Coliere Coliere
Material Piatra
Forma\model Geometrice

Produse similare